Adverteren op Facebook of gewoon likes kopen

Adverteren op Facebook of likes kopen, dat is de vraag…

Er zijn meerdere manieren om aan Facebook likes te komen. Zo kun je een winactie op touw zetten of een Facebook campagne draaien. Ook rechtstreeks likes kopen bij ons is een mogelijkheid. Elke manier heeft weer zijn eigen voor- en nadelen en dat lees je hieronder.

Meer likes via een winactie

voorbeeld-winactie-facebook-dat-niet-magFacebook hanteert strenge regels als het om winacties gaat. Overtreed je de regels, dan kan je pagina zonder waarschuwing worden verwijderd. Dingen die je niet mag doen zijn o.a.:

 

  1. Vragen om de post te delen…
  2. Jezelf taggen in deze foto…
  3. Minstens een x-aantal vrienden taggen in deze foto…
  4. Promotie van de winactie mag niet op je persoonlijke tijdlijn plaatsvinden
  5. Actie mag niet gesponsord worden via een Facebook campagne

 

►Zoals je in het voorbeeld hiernaast kunt zien loopt deze persoon een risico.

Bij een winactie moet je je aan de wettelijke regels houden. Als voorbeeld moet de waarde van het prijzenpakket duidelijk worden gemaakt. Als de waarde hoger is dan 449,- euro dan moet er kansspelbelasting betaalt worden. 

 

 

adverteren op facebook campagneMeer likes via een Facebook campagne – (adverteren op Facebook)

Via Facebook zelf kun je in feite ook likes kopen. Daarbij kun je een specifieke doelgroep instellen en het dagbudget. Zo heb je de kosten goed in de hand. Echter wat je niet van te voren weet is hoeveel likes je gaat krijgen en hoeveel je de likes gaat kosten. In praktijk komt het voor dat er ook mensen buiten de ingestelde doelgroep je pagina liken. De ene persoon haalt met een campagne 50 likes voor 10 euro binnen en de ander 5 likes. Er zijn heel veel factoren die een rol spelen.

 

 

Facebook likes kopen bij ons

nederlandse-facebook-likes-kopenEen ding is zeker. Bij ons weet je vooraf precies wat de likes je gaan kosten. Bestel je er 100, dan krijg je er ook 100. Bovendien ben je altijd goedkoper uit dan bij Facebook zelf. Naast Nederlandse Facebook likes hebben wij ook likes uit andere landen. Internationaal is het goedkoopst. Dit komt omdat mensen in het buitenland voor een lagere prijs jouw pagina willen leuk vinden. Helaas is een specifieke doelgroep opgeven bij onze likes niet mogelijk. Bij onze Nederlandse likes is het vaak wel zo dat je een groot bereik binnen Nederland krijgt. Dit komt doordat onze Nederlandse likers hun echte eigen profiel gebruiken en ook een echt netwerk hebben met echte mensen. Dit vergroot je bereik.

Conclusie: Adverteren op Facebook kan nuttig zijn wanneer je een specifieke doelgroep wilt benaderen. Ben je vooral geïnteresseerd in likes en bereik dan kun je in plaats van adverteren op Facebook beter gewoon likes kopen.

Scroll naar boven