Over ons – Is Likes-kopen.nl betrouwbaar?

Likes-kopen.nl is opgericht in 2014 door Merweb en biedt sindsdien de beste diensten voor social media platformen. Het doel was om social media gebruikers te voorzien van goede en snelle mogelijkheden om online bekendheid te vergroten.

In eerste instantie was Likes-kopen.nl gericht op het verhogen van het aantal likes op Facebook, vandaar de naam Likes-kopen. Uit de marketingwereld bleek er behoefte te zijn aan het snel laten groeien van Facebookpagina’s. Later zijn hier onder andere ook likes voor Instagram, YouTube, Twitter en in 2020 TikTok aan toegevoegd.

Al gauw bleek dit een succes te zijn en was de vraag naar andere diensten op social media groot. Zo werden geleidelijk aan diensten zoals views, volgers, reacties en meer toegevoegd.

Begin 2021 werd Likes-kopen.nl overgenomen door Huge Upward LTD, een ander bedrijf in de social media wereld. Hierdoor werden het goede van beide werelden samengevoegd en het aanbod aan diensten nóg verder uitgebreid.

Is Likes-kopen.nl betrouwbaar?

Met trost kunnen we zeggen dat Likes-kopen.nl al bijna 10 jaar bestaat. Dit geeft aan dat de website betrouwbaar is en dat we geen “fly-by” bedrijf zijn dat zijn tenten weer snel opdoekt. Deze jarenlange ervaring stelt ons ook in staat om producten en systemen uitvoerig te testen, waardoor jij de beste kwaliteit diensten tot je beschikking hebt, van likes, tot views tot volgers en nog veel meer.

Daarnaast is Likes-kopen.nl aangesloten bij en gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk. Dit betekent dat deze site voldoet aan de Keurmerk-code van Webshop Keurmerk. Daarnaast hanteren we de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En voor geschillen kun je altijd terecht op de website van Webshop Keurmerk.

Bij Likes-kopen.nl werken stuk voor stuk enthousiaste mensen. En hier zijn wij dan ook trots op om dit te laten zien. Je kunt een van ons altijd persoonlijk benaderen.

Marek van Beek Likes-kopen

Marek van Beek

Allard Driesenaar Likes-kopen

Allard Driesenaar

Maria Radings Likes-kopen

Maria Radings

Wat voor diensten biedt Likes-kopen.nl aan?

Bij Likes-kopen.nl kun je alles boosten voor de onderstaande social media platformen. Van likes, tot views. Van volgers, tot comments (reacties). Staat er iets niet tussen? Dan kun je altijd met ons contact opnemen voor een speciaal verzoek.

Voor volgende platformen kun jij jouw social media boosten:

 • Instagram
 • YouTube
 • TikTok
 • X (Twitter)
 • Threads
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Telegram
 • Discord
 • Twitch
 • Spotify
 • SoundCloud
 • Mixcloud

Core USPs

3 tabellen

Onze Visie

We willen als bedrijf de best mogelijke social media diensten aanbieden. We geloven dat we dit doel alleen kunnen bereiken als we onze klanten voorop zetten. Vanuit dat oogpunt zijn we altijd op zoek naar feedback en verbetering. Wij rennen niet weg voor negatieve feedback, want ook dat is feedback voor ons. Wanneer jij ergens niet tevreden mee bent, dan horen we dat maar al te graag.

Onze Missie

Een missie is bedoeld om te kunnen meten hoe goed we onze visie uitvoeren. Wij geloven dat feedback daarin belangrijk is, maar dat het moeilijk te meten is. Daarom geloven we dat ons succes in de markt bepaalt hoe goed wij onze visie uitvoeren. Hierdoor hebben we het onze missie gemaakt om de nummer #1 te zijn van de Benelux. Je kunt alleen de #1 zijn door consistent kwaliteit te leveren. We zijn daarom trots dat we kunnen zeggen dat we de #1 aanbieder in de Benelux zijn.

Bedrijfsgegevens

Wil je meer informatie over het bedrijf achter Likes-kopen.nl weten? Hieronder vind je de gegevens:

Bedrijfsnaam: Huge Upward LTD
Adres: Wenlock Rd 20-22, N1 7GU
Plaats: Londen
Land: Verenigd Koninkrijk
Registratie nummer: 12360848 (CoC)

Contact opnemen met Likes-kopen.nl?

Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 85 06 06 818. Je kunt ook contact opnemen via e-mail op support@likes-kopen.nl

Scroll naar boven