Twitter

Wil je Twitter volgers kopen, of wil je een Tweet laten delen? Dan zit je bij ons goed! Binnenkort gaan wij ook reacties verkopen voor op je berichten. Houdt onze site of social media kanalen dus goed in de gaten!

Toont alle 6 resultaten

Twitter volgers kopen

Wil je Twitter volgers kopen? Wij hebben ze vanaf 500 stuks! De kwaliteit is erg goed en de levertijd kort. Zo kunnen we je in de meeste gevallen helpen binnen 24 uur!

Ook grote aantallen volgers zijn geen probleem. Op dit moment verkopen wij tot 50.000 Twitter volgers.

 

Berichten likes

Wil je jouw Tweet laten liken? Ook dat kunnen we eenvoudig en snel voor je regelen. Door meer likes op je berichten te krijgen, worden ze ook sneller gevonden via de zoekfunctie. Vergeet dan niet goede hashtags bij je berichten toe te voegen, want hashtags maken je bericht nog waardevoller!

 

Berichten retweeten

Ook het delen van je Tweets is mogelijk. Wij kunnen dat razendsnel. Het delen van je posts noemen we Retweeten. In onze webshop verkopen wij aantallen vanaf 100 stuks. Is dat te veel voor je bericht? Geen dan tot 4 berichten op! Wij verdelen de 100 retweets dan over maximaal 4 berichten. Dat betekent 25 retweets x 4 berichten of 33 retweets x 3 berichten. Vermeld deze wens bij het notitieveld welke je tijdens het afrekenen tegenkomt.