YouTube

youtube categorieWil jij je Youtube video of kanaal boosten? Dan zit je bij Likes-Kopen.nl goed! Naast Youtube video views, kun je bij ons ook likes, dislikes, abonnees, reacties en volgers kopen! Onze producten zijn 100% veilig in gebruik, dus je loopt geen enkel risico.

Toont alle 11 resultaten

Views kopen

Youtube views kopen zorgt ervoor dat mensen je video gaan bekijken, en daardoor gaat de weergave teller omhoog.

Wil je dat je Youtube video beter gevonden wordt? Zorg dan dat hij vaker bekeken wordt. Het klinkt als de omgekeerde wereld, want hoe krijg je dan op de eerste plaats kijkers? Wanneer je nog niet zo populair bent, en nog niet veel abonnees hebt, dan moet je het een handje helpen.

Door het kopen van views (weergaven) komt je video eerder in beeld wanneer iemand ernaar zoekt waardoor hij vanzelf vaker door anderen gezien wordt. Daarmee krijg je het zogeheten sneeuwbal effect, want wanneer het balletje eenmaal rolt, dan blijft het doorrollen. Het aantal weergaven zal daardoor dus stijgen.

 

Likes kopen

Youtube likes kopen is slim om te doen want ze hebben een positief effect op de ranking van je video. Video’s met veel duimpjes omhoog worden namelijk beter gevonden!

Daarnaast komt je video overtuigender over wanneer er een aantal duimpjes staan. Naast positieve likes hebben wij ook negatieve likes (dislikes).

In sommige gevallen wil je tegen een groot aantal positieve duimen, ook wat negatieve duimen hebben, dus duimen naar beneden, om de video nog overtuigender over te laten komen. De keuze is aan jou!

 

Abonnees kopen voor Youtube

Youtube abonnees kopen is kinderlijk eenvoudig. Wij bewijzen het! Je kunt ze namelijk in een handomdraai bestellen. Bij ons kun je abonnees kopen waardoor je Youtube kanaal er overtuigender uitziet. Bovendien zijn mensen sneller geneigd om jouw ook te gaan volgen. Daarmee trek je dus nog meer abonnees aan en kan jouw kanaal uitgroeien tot iets heel groots! Sommige noemen de abonnees ook volgers. In principe komt dit op hetzelfde neer.

Wil je geld verdienen dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Op de eerste plaats moet je 4000 uur kijktijd hebben op je kanaal, en 1000 volgers (abonnees). Beide kun je hier kopen!

 

Ook Nederlandse views

Wij verkopen ook Nederlandse Youtube views voor wie daar interesse in heeft. Momenteel zijn de Nederlandse views tegen meerprijs te verkrijgen. Klik eerst op het aantal Youtube views om optioneel voor Nederlanders te kiezen. Kijk hier voor Nederlandse Youtube views kopen.

 

Reacties kopen

Ook Youtube reacties kopen is mogelijk. De reacties (comments) zijn weliswaar in de Engelse taal, tenzij je voor custom reacties kiest waarbij je zelf de tekst kunt aanleveren. Reacties mogen uiteraard niet ontbreken op een populaire video. Je hebt het zelf dus helemaal in de hand en onder controle.

 

Hoe verdien je geld met Youtube

Sinds 18 jan 2018 zijn er nieuwe regels ingegaan om geld te kunnen verdienen met Youtube. De voorwaarden die je nu moet hebben zijn: 4000 uur kijktijd en 1000 abonnees hebben.

Hoe kom je nu aan zoveel uur kijktijd en zoveel abonnees? Het antwoord is eenvoudig! Je kunt namelijk alles kopen om aan de voorwaarden te voldoen en snel starten met geld verdienen.

Meer informatie over hoe je geld kunt verdienen met je Youtube-kanaal vind je terug in ons blog bij “laatste nieuws”.

 

 

0