Facebook

Facebook likes kopen? Dat kan bij ons! Wij hebben alle soorten en smaken die er zijn. Wil je een Facebook pagina nog overtuigender over laten komen en meer geld gaan verdienen? Dan is het zeker handig om likes te kopen.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Het is bewezen dat meer Facebook likes helpen bij de groei van je bedrijf en omzet. Geef je concurrenten het nakijken en investeer in je pagina. Als een potentiële klant kan kiezen tussen jou en je concurrent dan kan een pagina met meer likes de doorslag geven. Meer likes hebben in veel gevallen ook het gevolg dat er nieuwe likes bijkomen.

Reden om bij ons te bestellen

Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen. Wij bieden goede support. Mensen kunnen ons altijd een berichtje sturen als ze vragen hebben. Daarnaast ontvangt u na iedere bestelling een bevestiging. Wij nemen uw bestelling dan zo snel mogelijk in behandeling.

Soorten likes

In principe zijn er 2 soorten likes. Zo heb je pagina likes en berichten likes. Het verschil is dat berichten likes de duimpjes zijn op je berichten, en pagina likes de likes zijn op je zogeheten ‘fanpage’ of ‘bedrijfspagina’. Op een privé profiel kunnen dus geen pagina likes geleverd worden, maar wel op de berichten.

 

fanpage teller facebookberichten-likes-kopen

 

 

Reacties op berichten

Wil je Facebook reacties kopen? Wij leveren ze in een mum van tijd. Hierbij kun je kiezen uit willekeurige reacties en custom reacties. Bij de custom reacties kun je zelf opgeven welke reactie er gegeven moet worden.

 

 

Meer dan alleen duimpjes

Naast duimpjes, kunnen wij ook hartjes, en andere emoticons leveren op je bericht. De namen zijn als volgt:

Leuk / Geweldig / Grappig / Verbluft / Verdrietig / Boos

 

emotions-facebook

 

 

Facebook Events

Heb je een Event en wil je deze promoten? Ook dat is mogelijk! Bij ons kun je eenvoudig en snel geïnteresseerden kopen, of mensen die gaan. Zelfs een mix van beide is mogelijk.

 

 

Video views

Video’s worden steeds populairder op Facebook. Natuurlijk wil je dat ook jouw video vaker bekeken wordt. Ook dat kunnen wij voor je regelen. Bij ons kun je namelijk ook Facebook video promotie kopen!

 

 

Automatisch liken

Een van onze nieuwste diensten is het automatisch laten liken van je Facebook bericht. Zodra je bericht is gepost, komen er likes bij. Zo staat je pagina er altijd netjes en verzorgd bij.

 

Uit alle landen

De meeste Facebook likes die je bij ons kunt kopen zijn Internationaal. Dit betekent dat ze uit alle landen komen. Vaak zit Nederland hier niet tussen. Voor pagina’s, dus bedrijfspagina’s en fanpages, kun je ook specifiek Nederlandse Facebook likes kopen. Helaas kunnen wij geen Nederlandse likes leveren op berichten.

landen

 

0