Linkedin

Dankzij ons kun je aan meer Linkedin connecties en meer Linkedin volgers komen. Je kan deze producten heel eenvoudig en snel in onze shop bestellen.
Hierdoor kom je succesvoller over en breid je netwerk uit binnen enkele dagen.

Toont alle 5 resultaten

Wat moet ik hebben voor mijn profiel?

Bedrijfsprofiel=volgers
Privéprofiel=connecties

 

Wat is Linkedin en waarom zou je het gebruiken?📈

Linkedin is zoals ze zichzelf noemen: het grootste professionele social meda kanaal ter wereld. Veel bedrijven maken hier gebruik van. Je kunt op dit kanaal heel gemakkelijk zakelijke contacten onderhouden of als je opzoek bent naar een nieuwe baan, dan kun je hier ook terecht.

Dankzij Linkedin kun je jouw netwerk in één keer op de hoogte brengen van jou laatste activiteiten. Daarnaast kun je nog veel meer met Linkedin bijvoorbeeld: vacatures zoeken, contact krijgen met mensen uit dezelfde branche, lid worden van een groep om zo informatie te kunnen uitwisselen met elkaar, connecties die jou een aanbeveling kunnen geven, en nog veel meer mogelijkheden!

Kortom, het is een ideaal social media kanaal voor zakelijke netwerken.

LinkedIn connecties🔗

LinkedIn is een zakelijk sociaal online netwerk dat is gericht op professionals. Het verschilt daarin dus van vriendennetwerken. Het is de bedoeling van LinkedIn om linkedin-connecties-kopen-logoeen netwerk op te bouwen en te onderhouden. Dit doe je door LinkedIn connecties op te bouwen. Deze LinkedIn connecties zijn je zakelijke contacten. Het is slim om zoveel mogelijk mensen waarmee je zakendoet op te zoeken op LinkedIn en uit te nodigen voor jouw netwerk. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je netwerk en kom je mogelijk nog interessante carrièrekansen tegen. LinkedIn heeft in Nederland al miljoenen gebruikers.

Wat zet je op je profiel?✏️

Je wilt natuurlijk een goede en professionele indruk maken op de contacten die jouw LinkedInprofiel bekijken. Die indruk begint met de informatie die jij op je profiel zet. Een leeg of slecht ingevuld profiel staat onprofessioneel. Je kunt je LinkedInprofiel eigenlijk zien als een soort curriculum vitae.Vul je naam in en laat weten welke functie je momenteel bij welk bedrijf bekleedt. Voer ook je vorige banen in en de opleidingen die je hebt gevolgd. Het is ook goed om aan te geven welke specialisaties je hebt en om een goede, zakelijke profielfoto toe te voegen. Op deze manier krijgen je zakelijke connecties een compleet beeld van wie je bent en wat je kunt. Je kunt in je profiel bijvoorbeeld ook aangeven of je openstaat voor nieuwe uitdagingen.

Connecties kopen💸

Als je een nieuw LinkedInprofiel hebt aangemaakt, dan heb je nog geen connecties. Je kunt beginnen met het uitnodigen van vrienden, kennissen en collega’s. Misschien verzamel je zo enkele tientallen connecties. Dat hoeft niet erg te zijn, maar als je een hoge functie hebt of als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt gaan, dan is het hebben van veel contacten belangrijk voor je professionele uitstraling. Een ondernemer met maar enkele connecties zal niet snel benaderd worden voor een klus. Je kunt dan overwegen om LinkedIn connecties te kopen. Op die manier maak je een snelle start en oogt je LinkedInprofiel professioneel voor potentiële klanten en zakenrelaties. Je kunt er uiteraard zelf voor kiezen welke contactaanvragen je accepteert en welke niet.

Wil je naast je zakelijke pagina’s ook je privé social media kanalen een boost geven? Denk dan aan Instagram volgers kopen.

0