facebook pagina likes internationaal

Facebook likes kopen

 

Facebook Likes Kopen

Facebook is een van de meest populaire Social Media plaformen voor bedrijven. Dit heeft er mee te maken dat Facebook de meeste gebruikers telt en daarmee een groot netwerk vormt. Bedrijven hebben zodoende een groot bereik en kunnen nieuwe potentiële klanten aanwinnen wat leidt tot meer omzet. Een gezond bedrijf is altijd op zoek naar een manier om de omzet op peil te houden of te laten groeien.

 

meer-facebook-likes

 

Verschil tussen zakelijk en privé Facebook account

Een bedrijfspagina kent likes in tegenstelling tot een privé Facebook account welke vrienden kent. Het verschil is dus dat je pagina likes of vrienden hebt.

 

Waarom een Facebook pagina

Een Facebookpagina kun je zien als een verlengstuk van je website of webshop. Wil je bezoekers over de streep trekken dan is een goede en overtuigende pagina een must have. Bezoekers kijken bij bedrijfspagina’s naar het aantal Facebook likes. Heb je weinig likes dan kun je daar op afgerekend worden omdat je minder betrouwbaar overkomt. Als de concurrent veel meer likes heeft dan gaan veel consumenten een deurtje verder.  Sommige bedrijven moeten het juist hebben van hun Facebook pagina. Ook wanneer je het voornamelijk van je Facebook pagina moet hebben zijn de likes een zeer belangrijk onderdeel voor de overtuigingskracht. Telt je pagina veel likes dan kom je overtuigender over en dus meer betrouwbaar.

 

Hoe aan meer Facebook likes komen

Er zijn 4 manieren om aan meer likes te kopen voor je pagina:

Manier 1) Om aan meer Facebook likes te komen kun je een goede post maken welke uitnodigt om je pagina te liken. Stel je zet een winactie op touw en verloot een product bij een x-aantal likes, dan kan een logisch gevolg zijn dat er meer pagina-likes komen. Echter heb je wel een publiek nodig die je pagina bezoekt en daarentegen is dit tegen de regels van Facebook.

Manier 2) Op je website of webshop zelf ben je wel vrij om een actie te promoten en mensen inruil daarom je FB pagina te laten liken. Dus ipv manier 1 een post te doen, plaats je deze informatie op je website of webshop.

Manier 3) Bij Facebook zelf kun je een campagne instellen waarmee je meer likes genereert. Deze manier is in veel gevallen erg kostbaar en levert je niet snel een groot aantal likes op.

Manier 4) Je kunt ook makkelijk en eenvoudig Facebook likes kopen. Daarover lees je meer bij het volgende kopje ‘Facebook likes kopen’.

vind-ik-leuks-kopen

 

Facebook likes kopen

Je kunt Facebook likes kopen wat je relatief het minste kost qua geld en tijd. Dit is via Likes-Kopen.nl 100% veilig en je hoeft daarvoor geen accountgegevens uit handen te geven. Het enige wat benodigd is, is het adres van je Facebookpagina.

Vele bedrijven zijn je al voor geweest en hebben Facebook likes gekocht. Zelfs de grotere merken en bekende bedrijven waarvan wij helaas de naam niet mogen noemen zijn bij ons geweest om likes te kopen. Zelfs een bekende Fastfood keten is bij ons klant.

facebook-likes-kopen

 

Internationale of Nederlandse Facebook likes

Bij Likes-Kopen.nl kun je kiezen uit Nederlandse Facebook likes, Internationale Facebook likes en nog een aantal landen waar de likers vandaan komen. Welke het beste bij jouw past is afhankelijk wat je doel is van meer likes.

Wil je de klantenkring vergroten binnen Nederland en nieuwe klanten aanwinnen met Facebook dan raden we je absoluut Nederlandse Facebook likes aan. Deze zijn 100% Nederlands en zijn 100% echt. Hierdoor verhoog je niet alleen het aantal vind-ik-leuks maar nemen het aantal potentiële klanten en je bereik flink toe!

Wil je de focus voornamelijk leggen op overtuigingskracht en de vind-ik-leuk-teller op een voordelige manier ophogen dan raden we je Internationale Facebook likes aan. Ook deze zijn 100% veilig en betrouwbaar. Je zult in de nieuwe likes uit deze categorie niet direct nieuwe klanten vinden maar elke bezoeker op je pagina is meteen overtuigd. Daarnaast trekken veel vind-ik-leuks meer nieuwe likers aan met als gevolg dat je verder gaat groeien.

 

 

Prijzen

Zien wat de actuele prijzen zijn van onze Facebook likes? Klik op de onderstaande links om snel naar de categorieën te gaan:

 

 

Facebook Likes Kopen

Heb je een bedrijf dan hoort daar een Facebook pagina bij. Een bedrijf kan tegenwoordig namelijk niet meer zonder Facebook pagina.

Potentiële klanten

Via Facebook, via internet en via je website komen potentiële klanten op je Facebook pagina terecht. Deze moet er niet alleen representatief uit zien maar moet ook overtuigend overkomen zodat je de bezoeker kunt aanzetten tot kopen. Je wilt immers een product of dienst verkopen en daar kan je Facebook pagina het verhaal succesvol maken of juist breken.

0