Likes kopen Winactie

likes-en-win-actie-facebookWinacties, winnen en promoten

Wil je likes kopen voor een winactie? Bij ons kan dat in de meeste gevallen. Welke producten je hiervoor kunt bestellen hangt een beetje van de winactie af. Wil je like kopen voor een reactie, bestel dan de berichten likes. Geef hierbij duidelijk op om welke link het gaat en welke reactie. Bij het product zelf kun je de link (url) van de post opgeven. In het notitieveld op de afrekenpagina kun je de beste notities opgeven. Daar kun je opgeven om welke reactie het precies gaat. Geef hier een duidelijke omschrijving van jouw reactie.

Hoeveel tijd heb je om te winnen

Bij winacties gaat het vaak om tijd. Communiceer daarom bij voorkeur vooraf met ons wat de mogelijkheden zijn. Likes leveren op een bericht of reactie gaan over het algemeen razendsnel. Wij kunnen als voorbeeld eenvoudig 100 likes per uur leveren. Echter moet je wel rekening houden met de tijd die wij nodig hebben om je order in behandeling te nemen. Doorgaans gaat dit wel heel snel.

Houd je concurrenten in de gaten

Vaak ben jij niet de enige die wilt winnen. Let daarbij goed op je concurrenten. Ook sommige concurrenten kopen likes. Indien iemand anders voor dezelfde winactie likes heeft gekocht dan zeggen wij je dit ook eerlijk. We vertellen hierbij niet wie het is. Zodoende weet je of het zinvol is om likes te kopen.

Winkans zeer groot

Veel klanten die meedoen aan een winactie en bij ons hiervoor likes kopen, winnen in praktijk de hoofdprijs. Heb je een vraag over je kansen of welke producten je het beste kunt bestellen, stuur ons dan een mailtje. Deze kun je sturen naar info @ likes-kopen.nl of door het contactformulier in te vullen. Je krijgt dan z.s.m. antwoord van ons.

likes-kopen-winactie

*stemmen kopen is helaas momenteel niet mogelijk.

 

Zelf een winactie starten

Wil je zelf een winactie starten, dan hebben wij daar ook verschillende producten voor om je actie te promoten. Het voordeel van een winactie is dat je veel nieuwe pagina likes en aandacht kunt krijgen voor je pagina.

Veel zelf opgezette winacties hebben als doel meer pagina likes. Daarbij kun je het publiek meedelen dat je een prijs verloot wanneer een x-aantal pagina likes is bereikt. Heeft je actie een duwtje nodig, dan kun je bij ons eenvoudig de Instagram likes kopen.

Scroll naar boven