Instagram likes

Instagram likes kopen kan bij ons! Wij zijn een betrouwbare leverancier waar je de likes voor je foto eenvoudig kunt bestellen. Bij ons krijg je garantie en support. Bestellen kan eenvoudig in onze shop en daarbij kun je verschillende aantallen kiezen, van grote tot kleine aantallen. Wij hebben ook pakketten zodat je ook op meerdere foto’s likes geleverd kunt krijgen zonder dat je dit per foto moet bestellen of dat nieuwe foto’s automatisch geliket worden!

Enkele foto laten liken

Wil je éen foto laten liken? Dat kan! Zo kun je zelf bepalen welke foto extra aandacht moet krijgen of uitgelicht moet worden. Wij hebben kleine en grote aantallen zodat je dit zelf eenvoudig kunt beïnvloeden.

enkel bericht laten liken op instagram

Meerdere foto’s laten liken

Wil je likes kopen op meerdere foto’s? Geen probleem! Bepaal zelf hoeveel foto’s je wilt voorzien van vind ik leuks, en hoeveel dat er per foto moeten worden. Zo creëer je een natuurlijk profiel. Kijk dan eens bij onze ‘pakketten‘.

meerdere foto's laten liken op instagram

Instagram likes – automatische likes

Natuurlijk kun je achteraf Instagram likes kopen, dus nadat je de foto geplaatst hebt, maar dit kan ook automatisch verlopen! Met onze auto likes koop je ze vooraf in voor een bepaalt aantal foto’s. Zodra jij de foto plaatst dan weet ons systeem dat en zal automatisch de hartjes leveren. Je bestelt ze dus vooraf en niet achteraf. Super handig dus! Wij hebben verschillende pakketten hiervoor. Meer weten? Kijk dan bij onze auto likes.

100% veilig en betrouwbaar Instagram likes kopen

Een vraag die ons vaker gesteld wordt is: “Zijn de likes wel veilig?”, of “Loopt mijn account geen gevaar?”. Onze methode is 100% betrouwbaar en je foto of profiel wordt snel geliket of gevolgd. Echter is het kopen van engagement wel tegen de richtlijnen in van Instagram. Je koopt dus op eigen risico.

Wij hebben veel terugkerende klanten waaronder bekende mensen. Wij hebben onze eigen systemen en kunnen daardoor snel en veilig leveren.

webwinkel keurmerk

Onze voordelen

Wij hebben een team aan specialisten die dagelijks vele orders handmatig verwerken. Wanneer je instagram likes koopt, heb je niet met robots te maken maar met echte mensen die alle foto’s of profielen controleren en met je meekijken of denken. Heb je een vraag? Stuur ons dan gerust een berichtje. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zitten voor je klaar.

Standaard ontvang je een btw factuur. Doe je een zakelijke aankoop? Dan is de btw aftrekbaar!

Meer likes op Insta

Hoe je meer likes kan krijgen op insta? Dat is heel easy! Er zijn meerdere manieren om je vind-ik-leuk teller omhoog te krijgen. Door gebruik te maken van goede hashtags bijvoorbeeld, maak je kans op gratis likes (zorg er wel voor dat je profiel openbaar is anders hebben de hashtags geen effect)! Je kunt ook heel gemakkelijk en snel aan foto-likes komen! Door één van bovenstaande producten te bestellen, ontvang je de instagramhartjes binnen de 24u! (uitzondering weekend)

Product eigenschappen

  • Internationale likes
  • Goede kwaliteit met foto
  • Leveringsgarantie!
  • Snel geplaatst op je foto (post)

Hoe werken de hartjes bij Instagram?

Op het social media platform Instagram plaatsen mensen regelmatig foto’s en filmpjes. Deze foto’s en filmpjes kun je liken. Dit betekend dat je de foto leuk vind. Zodra je de foto liket, krijgt de persoon een melding. Hij/zij krijgt dan te zien dat jij de foto leuk vindt.
Een foto en video liken doe je door twee keer met je vinger op de foto te klikken, er verschijnt dan een hartje op je beeld: dit betekent dat je de foto hebt geliked.

Andersom kan het ook, wanneer jij een foto plaatst dan kan iemand anders het plaatje liken.

Hoe meer likes iemand op zijn bericht (foto of video) heeft, hoe populairder deze lijkt.
Tegenwoordig wil bijna iedereen zoveel mogelijk vind-ik-leuks op Instagram hebben.
Ze willen allemaal overtuigend , instafamous (populair) of professioneel overkomen.

Waarom insta likes kopen?

Instagram likes kopen kun je om verschillende redenen doen.
De ene persoon wil graag famous lijken, de andere persoon denkt meer marketing gericht.
Stel je eens voor dat je een Instagram bedrijfspagina hebt, waarop je allerlei producten plaatst. Jammer genoeg krijgen deze foto’s slechts 25 hartjes. Dit komt niet bepaald professioneel over.
Dit kan een reden zijn om bij ons wat Instagram likes te kopen. Wij doen altijd ons best om zo’n goed mogelijke kwaliteit te leveren.

Daarnaast wordt je foto en profiel beter vindbaar in de zoekresultaten. Dit kan dan weer meer profiel bezoekers opleveren en meer profiel bezoekers betekent meer potentiële klanten.

Instagram likes kopen is dus geen slecht idee!

Gratis tips:

  • Vermeld je website in je bio
  • Gebruik de juiste hashtags : hiervoor willen wij graag verwijzen naar dit blogartikel
  • Post regelmatig foto’s op Instagram : hoe actiever je bent, hoe beter je gevonden wordt

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd

Wat is de levertijd van hartjes

De vind-ik-leuks worden meestal razendsnel geleverd wanneer je tussen 9.00 en 17.00 uur besteld. Wanneer je in het weekend besteld, dan gaan wij ervoor zorgen dat je op maandag de likes erbij hebt.

Wij verkopen trouwens ook auto likes voor insta. Dit betekend dat je foto’s automatisch geliket worden van zodra je een bericht post. Instagram hartjes kopen kan dus ook op een andere manier. Neem zeker eens een kijkje naar de auto likes.

Zijn de instagram likes echt of nep?

Zijn het echte Instagram likes?

Iedereen heeft een andere definitie van nep. Wij doen ons best om de kwaliteit hoog te houden, dit betekend leesbare namen en profielen met een profielfoto.

Wat levert het mij op?

kopen van likes kan voordelen hebben, denk aan: overtuigender, professioneler, beter vindbaar, kans op potentiële klanten. Mensen zullen je sneller gaan volgen als ze zien dat jouw product of dienst of selfie veel likes heeft.

Loopt mijn account geen gevaar?

Nee, je profiel loopt geen enkel risico. Wij werken met 100% veilige systemen. Ons team aan experts hebben al jaren ervaring met het leveren van Instagram likes.

Krijg ik garantie?

Wij garanderen dat jij alle Instagram likes ontvangt die je besteld hebt! 100% leveringsgarantie! Mocht er binnen 30 dagen na de levering wat likes wegvallen, dan kan je ons even een berichtje sturen en dan zorgen wij ervoor dat het opgelost wordt.
(dit maken wij eigenlijk nooit mee, de likes zijn stabiel)

Welke aantallen kan ik kopen?

Bij ons kun je kleine aantallen kopen, zoals 50, maar wij hebben ook pakketten waarbij je in 1 klap meerdere foto’s geliket kunt krijgen. Kijk hiervoor eens bij de 300- of 600 pakketten. Automatisch alles geliket krijgen, dus wat nog gepost moet worden, is bij ons ook mogelijk!

Zorg ervoor dat het niet opvalt dat je likes koopt. Het is belangrijk dat elke foto op je Instagram profiel ongeveer allemaal hetzelfde aantal likes heeft. Bijvoorbeeld de ene foto heeft 80 likes en de andere 75. Dit ziet er natuurlijk uit en zo valt het niet op dat je likes koopt. Zorg er ook altijd voor dat je meer vind-ik-leuks op instagram hebt dan je concurrent. Op deze manier zullen mensen eerder voor jou kiezen dan voor je tegenpartij.

0