Instagram Views Kopen

Direct Geleverd 🚀

#3 Best Seller in Instagram Views

0,95109,95

✔️Snel je video laten kijken
⭐Keuze uit verschillende aantal

🔥 18 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Soort Instagram views: Post 🌄
Bestel nu en ontvang 1-110 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 1-110 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Er is een risico verbonden aan het bestellen van views omdat dit tegen de richtlijnen van Instagram in is.

Hoe kom ik aan de Instagram video link?

Eigenlijk op dezelfde manier als een foto link.

Via de computer: Ga naar je Instagram account en klik op de video waar jij de views voor wilt ontvangen. Als je daarop geklikt hebt komt de video iets vergroot in beeld. Dan zie je boven in beeld een witte balk met een URL tekst. Deze tekst kopieer je en plak je in het daarvoor bestemde vak op deze pagina.

Via mobiel of tablet: Open de Instagram app op je telefoon en scroll in je profiel tot je de video vindt waar jij de views voor wilt ontvangen. Klik op die video. Boven de video zie jij je Instagram naam staan en rechts daarvan staan drie puntjes. Die puntjes klik je aan. Dan kies je voor delen. Als je dat aangetikt hebt, zie je ‘link kopiëren’ staan. Deze klik je aan. De link is nu gekopieerd en deze kun je in het vak op deze pagina plakken. Hiervoor gebruik je de rechtermuisknop ‘plakken’ of de toetsen Ctrl ‘v’.

 

Video views op Instagram

Het verkrijgen van views is lastig maar van grote waarde. Wanneer jouw video 7600 keer bekeken is, staat dit natuurlijk beter dan 2600. Je populariteit groeit en daarnaast heeft het ook een positief effect voor je imago. Je kunt nog zoveel volgers hebben maar door het veranderde algoritme op Instagram bereik je niet al deze volgers. Om een goed imago neer te zetten moeten je foto’s en video’s in 1 lijn liggen met de hoeveelheid volgers. Met deze groei aan +5000 views kun je goedkoop en snel aan de juiste hoeveelheid views komen. We hebben verschillende hoeveelheden in views. Naast views is er ook de mogelijkheid om Instagram volgers te kopen, of Instagram likes te kopen.

 

Levertijd van Instagram views

Wanneer jij je bestelling geplaatst hebt, komt deze bij ons binnen. Wij starten zo snel mogelijk met jouw bestelling. Als wij jouw bestelling aan het verwerken zijn kan het super snel geregeld zijn. Binnen +-24 uur heb jij de views binnen op de video die jij aan ons gegeven hebt.

 

Video popualair maken op insta

Eenvoudig je video op Instagram populair maken? Bestel dan onze Instagram video view service. Wij zorgen ervoor dat je video 250 keer bekeken gaat worden.
Zo ziet je video er overtuigender uit en zal deze ook vaker uit zichzelf worden bekeken.

instagram-video

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Customer (Amsterdam, NL)
Bshd

Goede site

B
Barry vermeulen

whaha ik krijg van mensen de reactie "wow vet dat je zoveel views hebt in zo'n korte tijd".
nice dat je dit gewoon online kunt bestellen!

n
nadia van meer

Oh fijn dat er een klein aantal beschikbaar is want ik ben pas begonnen met video's op instagram te plaatsen. Dank je wel voor de views (y)

Scroll naar boven