YouTube Abonnees Kopen (High Quality)

#2 Best Seller in Youtube Abonnees

17,952.319,95

✔️Premium High Quality Youtube abonnees
✔️Stabiele levering: 15-45 subs per dag
⭐echte mensen via Ads

🔥 17 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Soort YouTube abonnees: High Quality
Bestel nu en ontvang 18-2320 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 18-2320 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Het kunstmatig verhogen van abonnees is in strijd met de richtlijnen van Youtube. 100% vrij van risico is het dus niet.

Youtube abonnees kopen (HQ)

youtube-abonnees-kopenWil je echte Youtube abonnees kopen voor een lage prijs? Shop dan bij ons! Wij leveren je premium kwaliteit en laten je niet zitten met rommel. Wellicht bent je een fractie duurder uit, maar bij ons vallen ze niet na verloop van tijd weg. Wij leveren met zorg echte Youtube abonnees.

Kanaal url/link opgeven

Om je de bestelde volgers/abonnees te kunnen leveren moeten we weten welke kanaal van jou is. Je kunt de link van je kanaal kopiëren vanuit de adresbalk van je browser. Mocht je dit lastig vinden, dan mag je ook een link naar je video doorgeven. Op die manier kunnen we ook je kanaal achterhalen. Twijfel je alsnog over de juiste link? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bellen of emailen!

 

Kenmerken van onze High Quality abonnees

  • Wij laten echte mensen abonneren op jouw kanaal via Advertenties
  • Deze mensen hebben allemaal een geverifieerd Google profiel
  • De levertijd varieert omdat de ene keer meer gebruikers actief zijn dan de andere keer
  • Gemiddeld krijg je er 15-45 nieuwe abonnees per dag bij
  • Alles gebeurt op een gecontroleerde en natuurlijke manier

 

Het nut van Youtube abonnees kopen

Youtube abonnees kopen kan verschillende voordelen hebben. Wanneer je meer dan 1000 abonnees op je kanaal hebt en 4000 uur kijktijd hebt, dan is er de mogelijkheid om geld te gaan verdienen door Youtube videos. Daarnaast ziet je kanaal er ook populair en professioneel uit. Heb jij maar een paar honderd abonnees? Dan is dit product misschien wel ideaal voor jou! Wist je tevens dat je kanaal eerder naar voren komt in de zoekresultaten, en boven die van andere komt te staan, omdat je meer YouTube abonnees hebt? Een goede reden dus om ze te kopen, want op die manier krijgen je video’s ook meer aandacht.

Wil je naast youtube abonnees kopen ook graag wat youtube views kopen? Neem dan snel een kijkje bij de andere youtube producten.

 

Hoe lang duurt het voordat ik de abonnees ontvang?

Je ontvangt de abonnees met zo’n 10 tot 25 abonnees per dag. Dit doen we om de kwaliteit van je kanaal hoog te houden. Zouden we alle abonnees in een keer versturen, komt dat niet echt over. Vandaar dat we een vast laag aantal per dag aanhouden. Bestel je 250 abonnees, kan de levering tussen de 10 en 25 dagen duren. Praktijk leert dat het vaak ergens in het midden ligt.

 

Wanneer kun je live met Youtube?

Om met Youtube live te kunnen heb je minimaal 1000 abonnees nodig. Zodra je de 1000 hebt gehaald, dan wordt er een optie unlocked waardoor je live kunt, en real time video’s kunt streamen. Je zult merken dat dit veel effect heeft op je kanaal en video’s, want in 9 van de 10 gevallen volgen daar meer likes en abonnees uit voort.

 

Zijn de HQ abonnees echt?

De Youtube abonnees die je bij ons kunt kopen zijn allemaal echt. Het zijn geen bots of robots. Daarom is de bestelling de ene keer in een halve dag klaar, en de andere keer duurt het een dag langer. De kans dat het je extra views en likes oplevert is dus aanwezig. Heb je een leuke video, dan kan het je dus wat extra’s opleveren.

 

Meer mensen op je kanaal laten abonneren

Door bij ons abonnees (volgers) te kopen voor Youtube laat je mensen abonneren op je kanaal. De abonnee teller gaat omhoog met het gekochte aantal en hierdoor ziet je channel ziet er meteen een stuk aantrekkelijker uit. Nieuwe kijkers zijn dan een stuk sneller geneigd om ook op je kanaal te abonneren.

 

Kan ik daarnaast nog een andere campagne laten lopen?

Wij raden sterk aan dat je andere campagnes tijdelijk uitzet. Waarom? Omdat je anders een hele grote kans hebt minder abonnees van ons te krijgen.

Wij werken namelijk met een zogeheten “nulmeting”. We kijken naar je kanaal op het moment dat we beginnen met leveren. Vervolgens tellen we het bestelde aantal erbij op en gaan we de abonnees leveren totdat het eind aantal is bereikt.

Onze systemen zijn al slimmer geworden en proberen te detecteren wanneer er een abonnee bij komt die niet van ons afkomstig is. Dit systeem is echter nog niet perfect. Vandaar dat wij afraden om daarnaast nog een andere campagne te laten lopen. We kunnen namelijk de niet geleverde abonnees helaas niet compenseren.

Uiteraard moedigen we wel van harte aan dat je video’s blijft produceren & publiceren!

Als je het niet erg vind dat je minder abonnees van ons krijgt, dan kan je natuurljk wel altijd de campagne aanlaten. Het is maar net wat jij het beste vindt.

 

Geld verdienen met Youtube

Heb jij ook de ambitie om geld te verdienen met Youtube? Dan heb je beslist abonnees nodig. Volgens de nieuwe richtlijnen heb je er 1000 nodig om te kunnen starten met het verdienmodel. Bij ons kunnen je alles kopen om te starten met je eigen online business! In ons blog over geld verdienen met Youtube lees je wat de voorwaarden precies zijn.

 

Abonnees kopen met factuur

Zakelijke aankoop? Bij ons krijg je een standaard een factuur, zodat je de aankoop in je administratie kunt verwerken.

⭐GRATIS TIP: maak een gratis account aan! Dit heeft veel voordelen. Zo kun je achteraf altijd je facturen inzien, maar je spaart ook automatisch mee voor korting!

 

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
Frans (Schiedam, NL)
YouTube Abonnees HQ gekocht

Ik ben meer dan dik tevreden over Likes-kopen.nl
Zij doen wat zij beloven, dit was trouwens niet de eerste keer.
Ik heb meerdere kanalen en ben erg blij met deze organisatie.

Ik kan iedereen Likes-kopen.nl van harte aanbevelen.

Groet, Frans

S
Sarah De Wilde (Brussels, BE)
Super

De abonnees kwamen er geleidelijk aan bij zodat het heel geloofwaardig over kwam. Op enkele dagen zat ik aan het aantal dat ik had besteld. Ben super tevreden over deze samenwerking!

L
Lindsey K (Brussels, BE)
Super snelle service

Ik ben heel blij met de samenwerking voor mijn YT kanaal.

G
Geraldine v (Nieuwegein, NL)
snel

snel geleverd super

A
Anoniem (Stevoort, BE)
Zeer Goed Product !

Enorm tevreden van !
Zeer goede en vertrouwde internet-site !

Klantendienst ⭐⭐⭐⭐⭐

Scroll naar boven