Amerikaanse Instagram Volgers Kopen

Direct Geleverd 🚀

#5 Best Seller in Instagram Volgers

8,95899,95

✅ Amerikaanse Instagram volgers kopen?
100% echt & actief

🔥 5 keer door influencers gekocht in de afgelopen 30 dagen.
Bestel nu en ontvang 9-900 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 9-900 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Volgens de gebruikersvoorwaarden van Instagram mag je geen Amerikaanse volgers kopen. Bestellen is dus op eigen risico.

Amerikaanse Instagram volgers kopen

Wil je Amerikaanse Instagram volgers kopen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een betere kwaliteit Instagram volgers ga je op internet niet kunnen vinden! Dit komt omdat de Instagram volgers 100% echt en actief zijn. Hierdoor verzeker jezelf ervan dat je echte organische groei op je profiel ontvangt.

100% Echte & actieve volgers

Je leest het goed! Dit zijn 100% echte & actieve volgers. Beter kun je niet krijgen. Het verschil tussen neppe en echte volgers is een wereld van verschil. Echte volgers gaan ook de interactie met je aan. Je krijgt dus mogelijk ook likes, reacties en views. Je krijgt volledige aankoopbescherming als je bij ons volgers en likes koopt. Zo krijg je 60 dagen bedenktijd en kun je het aankoopbedrag terugkrijgen indien je niet tevreden bent.

Nadelen voor Nederlandse bedrijven, influencers en beroepshandelaars

Volgens Autoriteit Consument & Markt (ACM) is het niet juist om voor Nederlandse bedrijven, influencers en beroepshandelaars volgers, likes of views te kopen voor social media. Dit is omdat ACM vindt dat de consument hierdoor mogelijk wordt misleid. Wanneer bedrijven, influencers of beroepshandelaars dit wel doen, zijn zij mogelijk in overtreding. Officieel is het kopen van volgers, views en likes tegen de richtlijnen van deze platformen. ACM wil daarom dat wij je erop attenderen dat je de policy’s van de verschillende social media platformen raadpleegt. Wees je ervan bewust dat je tegen de regels van de platformen ingaat als je met een zakelijk account toch Amerikaanse Instagram volgers koopt.

Geen garantie op de stabiliteit

Wij zouden graag garantie geven op de stabiliteit maar dat is helaas niet mogelijk. Wij doen altijd ons best om de beste kwaliteit Instagram volgers te leveren, maar het is aan Instagram wat zij met de volgers doet. Een gekend probleem is dat er volgers wegvallen en dat ze dus worden weggehaald of verwijderd. Ook al zou je geen volgers kopen, dan kunnen er alsnog volgers wegvallen. Helaas komt dit vanuit Instagram. Wij kunnen je dus geen garantie bieden op de stabiliteit. Volgers kunnen dus altijd minder worden. Hoeveel er mogelijk weg zouden kunnen vallen is zeer verschillend. Sommige kopers hebben hier totaal geen last van en anderen raken 20% weer kwijt.

Kenmerken van dit product

We hebben hier de algemene kenmerken even op een rijtje gezet voor je.

  • Alleen je profielnaam nodig.
  • Wij leveren gegarandeerd het bestelde aantal.
  • Meer Instagram volgers kopen is meer korting.
  • 100% Echte & Actieve Amerikaanse volgers.
  • Maak gratis een account aan en spaar automatisch mee voor korting!
  • Levertijd is afhankelijk van het aantal. Lees hier meer over bij het kopje levertijd.

Snel en makkelijk bestellen

Is het werkelijk zo snel en gemakkelijk zoals wij beloven? Ja! Het enige wat we nodig hebben om jouw de Instagram volgers te bezorgen is de link of profielnaam van jouw Instagram account. Vervolgens kies je het aantal Instagram volgers die je wilt kopen, en rekent de bestelling af.

Levertijd en snelheid

De levertijd voor Amerikaanse Instagram volgers ligt ergens tussen de 10 tot 50 volgers per dag. Doordat je de volgers ontvangt vanuit ons netwerk, kan het aantal per dag sterk variëren. Om de volgers op een goede manier te leveren kijken we eerst naar je profiel en warmen we deze eerst op. Het kan dus even duren voordat je de eerste volgers ontvangt. Maar dit is in de meeste gevallen niet langer dan 48 uur.

Moet mijn profiel openbaar zijn?

Ja, je profiel moet openbaar zijn om volgers te kunnen ontvangen. Zorg er dus voor dat je account openbaar is en niet op privé staat. Dit kun je eenvoudig onder instellingen/profiel bewerken controleren en aanpassen, indien nodig.

instagram-profiel-op-priveinstagram-profiel-openbaar

Spaarpuntensysteem

Met elke bestelling kun jij spaarpunten verdienen door middel van ons spaarpuntensysteem. De hoeveelheid punten staat per product vermeld bij de ‘in de winkelwagen’ knop. Je moet je hiervoor wel registreren, wat gratis is, en tijdens het afrekenen kan. Een account aanmaken levert je al punten op! Deze spaarpunten kun je inleveren om tijdens je (volgende) bestelling een korting te krijgen. Dat is altijd mooi meegenomen! Deze spaarpunten krijg je gewoon gratis bij je bestelling en daarvoor hoef je niets te doen. Wanneer je ingelogd bent kun je in het bestelproces kiezen om de punten in te wisselen voor korting. Heb je voldoende punten opgebouwd dan kun je zelfs gratis Instagram volgers krijgen! Meld je nu aan en ontvang de eerste 50 punten gratis!

Boost voor jouw insta profiel

Deze nieuwe volgers geven letterlijk een enorme boost aan jouw account. Dit is het grootst aantal volgers wat wij verkopen. Wil je nog meer dan 50.000 volgers? Ook dat kan! Alles is mogelijk! Net wat jij nodig hebt = u vraagt, wij draaien!

Er zijn algemene tips die jij kunt toepassen om meer volgers te ontvangen op Instagram. Maar door het veranderende algoritme op Instagram gaat dit vrij langzaam. Eerder bereikte je een groter publiek. Na de laatste algoritme verandering is dit drastisch veranderd. Waarschijnlijk loop jij hier ook tegenaan. Nu bereik je nog maar 10% van je werkelijke volgers. Met deze groei aan +25.000 volgers bereik je dus weer meer mensen. Normaal doe je hier erg lang over om dit aantal te bereiken. Nu…. 1-5 dagen!

Hoeveel volgers moet ik kiezen?

Die keuze mag je helemaal zelf maken. Wij bieden een breed assortiment aan. De aantallen die wij qua Instagram volgers aanbieden zijn: 250,500,1000,2000,5000,10.000 volgers. Wat voor jou het juiste aantal is laten we helemaal aan jou over. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je huidige volgers aantal is. Als je al 13.000 volgers hebt dan zal 250 niet echt zoden aan de dijk zetten. Wellicht dat je dan eerder kiest voor 2.000 en na een tijdje nog eens 5.000.

Waarom Amerikaanse Instagram volgers kopen?

De eerste stap is al gemaakt, je bent terecht gekomen op deze pagina. Jouw interesse is dus gewekt. Wat zijn de mogelijkheden? De keuze is groot! Het is niet alleen mogelijk om Instagram volgers te kopen maar ook Instagram likes kopen kan ook. Je kunt beide bestellen bij ons. Maar we gaan nu even in op de Instagram volgers. Een groei in je aantallen is nooit mis. Instagram is perfect om als marketing tool in te zetten.

Een Insta profiel met 1350 volgers ziet er natuurlijk interessanter uit dan een profiel met 400 volgers. Hoe meer volgers je hebt hoe beter jouw profiel overkomt op de bezoekers. Jij bent daardoor aantrekkelijker om te volgen door jouw enorme volgers aantal. Wanneer jij dus besluit deze extra likes te kopen wordt jij interessanter voor het publiek. Hierdoor volgen nog meer gratis Instagram volgers omdat jouw account groeit. En dat is interessant!

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Scroll naar boven