Youtube Abonnees

youtube abonneesWil je Youtube abonnees kopen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben de beste kwaliteit die er leverbaar is!
Wij leveren snel, veilig, en met garantie. De beste koop doe je dus bij Likes-Kopen.NL


Toont alle 2 resultaten


Heb jij een Youtube kanaal en wil je snel groeien? Koop dan bij ons de abonnees. Door abonnees te kopen, stijgt je volgers teller en trek je meer nieuwe abonnees aan. Ken je het sneeuwbal effect?

abonneren knop youtube


Youtube abonnees kopen

Niet veel mensen weten het maar je kunt online Youtube abonnees kopen!

Wij kunnen ervoor zorgen dat jij in no-time meer abonnees krijgt. De mensen die abonneren op je kanaal zijn echt en hebben een geverifieerd Google profiel. De volgers blijven 100% stabiel en wij geven je zelfs garantie!

Wist je dat je 1000 youtube abonnees nodig hebt om geld te kunnen verdienen met Youtube? Youtube abonnees kopen heeft dus verschillende voordelen. Twijfel dus niet en bestel snel!

 

Hoe bestel je abonnees?

Bij Youtube worden volgers ook wel abonnees genoemd. Bij ons kun je snel en eenvoudig volgers kopen zonder dat je enig risico loopt. Het kopen gaat heel eenvoudig. Je klikt het product aan, vult de URL van je kanaal of video in, en klikt op de bestelknop. Vervolgens krijg je de winkelwagen te zien en kun je doorgaan naar afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventueel je factuurgegevens opgeven, maar dit is niet verplicht. Daarna kies je een van de betaalmethodes aan (IDeal, Creditcard, Bancontact, Sofort, etc.) en rekent je af.

Je ontvangt binnen enkele minuten een standaard bevestigingsmail. Hierin zit de bevestiging van je aankoop en een factuur. Komt de email niet aan? Kijk dan bij ongewenste items of in je spambox. Wij verwerken je order handmatig dus je ontvangt ook nog een 2de mail met een screenshot van je profiel. Hierop is het huidige aantal volgers zichtbaar zodat we beide weten met welk getal we gaan starten. Vanaf dat moment gaan wij ervoor zorgen dat je het bestelde aantal abonnees/volgers er ook gaan bijkomen. Je krijgt ze gegarandeerd, daar geven wij ook garantie op!


Hoe je eigen kanaal of url Youtube krijgen

Sommige Youtubers hebben hun eigen kanaal url. Hoe doen zij dit? Heel simpel. Je moet aan enkele regels voldoen, waaronder minimaal 100 abonnees hebben. Wil je niet wachten totdat het zover is? Koop ze dan gewoon! Aan de rest van de voorwaarden voldoe je namelijk vrij gemakkelijk. Om in aanmerking te komen om je url te claimen moet je aan deze voorwaarden voldoen:

  • minimaal 100 abonnees
  • minimaal 30 dagen bestaan
  • een kanaal pictogram (logo) hebben geüpload
  • een achtergrond afbeelding hebben geüpload

Nieuwe mensen aantrekken

Doordat je meer volgers (abonnees) hebt, lijkt je kanaal een stuk interessanter. Daardoor zijn mensen sneller geneigd om jou ook te gaan volgen. Daarmee loopt de weergaveteller bij verschillende video’s ook vaak op. De weergaven kun je natuurlijk ook beïnvloeden door een van onze diensten hiervoor af te nemen. Je kunt namelijk ook Youtube views kopen!

 


Nieuw lid, nieuw mailtje

Of je per nieuwe abonnee een nieuw mailtje krijgt hangt af van je instellingen. Standaard staat dit aan, dus je ontvangt bij ieder nieuw lid een mailtje. Dit zet je eenvoudig uit door in te loggen op je kanaal en rechtsboven op jouw icoontje te klikken. Je krijgt vervolgens een tandwieltje te zien. Dit zijn de instellingen. Bij het tabblad meldingen kun je o.a. de email notificatie aanpassen. Soms veranderen ze opties en instellingen waardoor het soms even zoeken is.


Likes nodig?

Heeft je video likes nodig? Ook dat regelen we snel voor je. Bij ons kun je namelijk meer dan alleen Youtube abonnees kopen, je kunt ook likes kopen om je video nog meer kracht te geven. Youtube Likes kopen helpt ook ter compensatie van de duimpjes naar beneden, waar je normaal gesproken weinig aan kunt doen.

0