hoe krijg je meer volgers op instagram

Hoe krijg je meer volgers op Instagram

meer volgers krijgen op instagram

Veel mensen stellen de vraag:”Hoe krijg je meer volgers op Instagram”. Op deze pagina geven we je een aantal gratis tips om dit te bereiken. Wanneer je deze tips opvolgt, dan krijg je met zekerheid meer volgers!

Interactie is de sleutel

Interactie is de sleutel tot succes voor het verkrijgen van meer volgers op Instagram. Door gezien te worden, wordt je ook gevonden, en dat kan als voorbeeld door berichten van andere mensen veelvuldig te liken. Ga op zoek naar mensen die zich in dezelfde doelgroep bevinden, en like hun berichten. Doe je dit regelmatig, dan kun je niet alleen likes op je eigen berichten terug verwachten, maar gaan deze mensen je ook vaak terug volgen. Meestal doen ze dit in de hoop dat jij hun ook gaat volgen.

interactie sleutel tot meer volgers op instagram

 

Reageren op berichten erg effectief

Laat je zien in de zin van reageren. Reageer op berichten die overeenkomen met je doelgroep, en laat regelmatig een reactie achter op vergelijkbare berichten. Wanneer andere volgers zien dat jij actief bent in het reageren, dan heb je kans dat ze jou ook gaan volgen omdat ze zo de kans vergroten dat jij ook op hun berichten gaat reageren. Reacties op Instagram worden nog meer gewaardeerd dan likes namelijk.

reactie instagram

 

Verbeter je vindbaarheid met hashtags

Je kunt je eigen vindbaarheid verbeteren door goede hashtags te gebruiken. Gebruik niet 15 hashtags bij een foto maar beperk je tot hashtags die er daadwerkelijk iets toe doen. Het belangrijkste is dat ze overeenkomen met hetgeen wat er op de foto te zien is. Post je een bericht over een bloem, gebruik dan niet de hashtags #home #happy of #lovely die feitelijk niets zeggen over de foto, maar #flower #bloem #bloemen en dergelijke. Mensen die precies hier naar op zoek zijn vinden je zo een stuk sneller, en dat kan weer leiden tot meer volgers op Instagram. Zeker wanneer je een profiel hebt met een echt thema.

 

Kies een goed thema

Het thema van je profiel is belangrijker dan je denkt. Hoe relevanter de pagina, hoe meer volgers je krijgt op Instagram. Je bereik namelijk, zeker als je goede hashtags gebruikt, meer fans, en fans die volgen je. Post dus niet te veel niet foto’s die geen relevantie hebben met je pagina. Naast hashtags kun je relevante tekst aan je bericht toevoegen die iets over de foto of het onderwerp vertelt. Zo ben je tevens van waarde en hebben de nieuwe volgers nog meer reden om jou te volgen.

 

Ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit

Je kunt beter eens per week een goede relevante foto posten, dan tien die maar weinig te maken hebben met het onderwerp van je profiel. Mensen willen ook niet gespamd worden met je berichten want dat kan weer tot veel ontvolgen leiden, en dat wil je zeker niet. Af en toe eens een bericht lanceren kost je bovendien minder tijd en zal je meer succes opleveren. Een win-win situatie.

 

Welke tijden het beste een foto posten

Op welke tijden kun je het beste een foto posten op Instagram? Dat is eigenlijk eenvoudig. Dit zijn de momenten waar mensen de tijd hebben om te kijken. ‘s-ochtends vroeg voordat ze naar school of werk gaan, ‘s-middags in de pauze, en ‘s-avonds na het eten. Alle tussenliggende tijden zijn mensen minder actief op Instagram. Deze tijden zijn vooral gericht op Nederlandse volgers. Wanneer je de juiste tijden hebt gevonden en goede berichten post met de juiste hashtags, dan krijg je er zeker meer volgers bij op Instagram.

welke tijd posten instagram

 

Snelle en makkelijke manier voor meer Instagram volgers

Tot slot is er nog een andere manier om volgers te krijgen op Instagram en dat is door ze te kopen. Dit kan op 2 manieren. De eerste manier is door gewoon een partij volgers te kopen zodat je teller er interessant uitziet. Vaak leidt dit tot nieuwe followers.

De tweede manier is door je profiel te laten automatiseren. Met automatiseren wordt er veel werk uit handen genomen omdat er een slim systeem mensen uit jouw doelgroep gaat benaderen door hun berichten te liken. Zo kom je in beeld, kun je jouw merk vertegenwoordigen, en ontvang je likes op je berichten, en krijg je meer echte volgers op Instagram erbij. Automatiseren kan al vanaf 1 maand!

Scroll naar boven