hoe bekend worden op tiktok

Alles over bekend worden via TikTok

Wanneer kinderen nog jong zijn weten zij vaak al wel wat zij willen worden. Veel kinderen hebben dan ook de droom om beroemd te worden, vaak als muzikant of danser(es). De app TikTok kan hen een handje helpen om deze droom te verwezenlijken. Via deze app kunnen kinderen hun zelfgemaakte muziekvideo’s delen met de hele wereld. Het gaat hierbij om video’s waarop zij zingend, dansend of playbackend te zien zijn. De video’s kunnen zij uploaden en bewerken met toffe effecten, waarna zij deze online zetten. Alleen voor hun vrienden op TikTok of letterlijk voor de hele wereld.

Wat moet je weten voordat je begint?

Heb je al een TikTok account of wil je er graag één aanmaken? TikTok is bedoeld voor jongeren vanaf 13 jaar. Het is een manier om leuke video’s met leeftijdsgenoten te delen, waarbij je elkaar Likes kunt geven en reacties kunt achterlaten. Het is een gezellige, online omgeving. Maar dat betekent niet dat er geen risico’s aan verbonden zijn. Wanneer jouw video openbaar staat, betekent dit dat iedereen de video kan bekijken én kan delen. Ook via andere socialmediaplatforms. Wees je dus heel bewust van wat je voor video’s plaatst, zodat je er geen spijt van krijgt. Zeker wanneer pestkoppen de video te zien krijgen, kan dit nare gevolgen hebben.

 

Niet iedereen heeft goede bedoelingen

Naast die pestkoppen, is het mogelijk dat ook andere mensen zich op TikTok bevinden en jouw video’s zien. Zo kunnen volwassen mannen en vrouwen ook een account aanmaken als zij hun geboortejaar vervalsen. Mensen die hiermee de verkeerde bedoelingen hebben, kunnen de video’s voor pedofiele doeleinden gebruiken. En het kan heel vervelend zijn wanneer deze mensen jou nare berichten sturen. Overleg ook even met je ouders over de voor- en nadelen van TikTok. Je kunt beter vooraf bespreken wat verstandig is, dan achteraf met de narigheid zitten.

 

Starten met bekend worden op Tiktok

Wanneer je er zeker van bent om bekend te worden op Tiktok, dan staat niets je meer in de weg om leuke video’s te plaatsen. Tiktok likes en Tiktok volgers kun je bij ons kopen om je succes wat te versnellen. Wil je live gaan met je kanaal, dan heb je 1000  fans nodig, en ook die kun je bij ons kopen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven