FB likes kopen juli 15, 2014 – Geplaatst in: Facebook

Wij helpen je met het verbeteren van je online reputatie en te groeien op sociale media. Gebruik onze pakketten om Facebook likes, Twitter volgers,Youtube views of Website SEO te kopen. Dit aan erg aantrekkelijke prijzen. Ga om een bestelling te plaatsen naar het overzicht van ons assortiment, en kies het pakket dat het best bij jou of je bedrijf past. Wij leveren al vanaf 9,95 internationale likes.

HOE WERKT FACEBOOK LIKES KOPEN

STAP 1: KIES JE PAKKET EN PLAATS EEN BESTELLING

Maak een keuze uit onze pakketten, en plaats je bestelling. Als je fans koopt voor je Facebook pagina, voer dan ook je link in (bv, http://facebook.com/mijnfanpagina).

STAP 2: BETAAL VEILIG MET 1 VAN ONZE 8 BETAALMIDDELEN

Heb je geen PayPal-account? Niet erg! PayPal accepteert ook de meest gangbare kredietkaarten. Als je betaling is geslaagd gaan we meteen aan de slag. Dit geldt ook voor andere betaalmiddelen.

STAP 3: WACHT GEDULDIG AF

Onze bestellingen worden binnen de 48u afgerond. Wacht dus geduldig af tot de likes, volgers of views binnenstromen!

STAP 4: TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Proficiat! Je eerste bestelling bij likes-kopen.nl is afgerond.

Waarom Facebook likes kopen?

Jou bedrijf/pagina lijkt natuurlijk niet erg professioneel als je maar weinig “likes” hebt op Facebook. Bovendien “liken” mensen een pagina niet snel als deze nog maar weinig “Vind ik leuks” heeft.

Likes-kopen.nl is de snelste en goedkoopste oplossing voor dit probleem. Daarnaast hebben Facebook likes ook een positieve invloed op je Google ranking. Alleen maar voordelen dus.

« Facebook Likes Kopen