Spotify Saves Kopen

#3 Best Seller in Spotify

3,951.599,95

🔥 9 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Bestel nu en ontvang 4-1600 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 4-1600 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Spotify saves kopen

Spotify saves kopen voor je Spotify songs doe je veilig en snel, bij likes-kopen.nl

Wat zijn saves en waarom zijn deze belangrijk?

Saves op je Spotify track geeft aan hoevaak iemand jouw song heeft opgeslagen op zijn of haar apparaat. In de ogen van Spotify zijn saves super waardevol. Volgens Spotify is het zeer waarschijnlijk dat iemand jouw liedjes leuk vindt als hij/zij deze opslaat om offline te kunnen luisteren. Zie het als een “like” op je track.

Door meer saves op je track te hebben, wordt je song vaker aanbevolen bij andere luisteraars.

Wil jij meer saves ontvangen op jouw Spotify track?

Kies er dan voor om Spotify saves te kopen voor jouw Spotify songs. Door Spotify saves naar je track te sturen, zorg je ervoor dat jouw track beter en sneller onder de aandacht komt. De teller van het aantal keren dat je track is opgeslagen zal in mum van tijd oplopen!

 

Hoe werkt het kopen van Spotify saves?

Nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaat ons systeem direct voor je aan de slag. Het systeem promoot jouw Spotify song bij een groot netwerk van luisteraars.

Zij gaan vervolgens jouw track beluisteren totdat het bestelde aantal is bereikt. Dit zijn altijd luisteraars van echte profielen. Zodra jouw bestelling is geleverd, krijg je van ons bericht hierover.

Is het kopen van Spotify saves veilig?

Het kopen van Spotify saves is absoluut veilig om te doen. Jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gedeeld met Spotify of andere dergelijke partijen. Spotify zal er nooit achterkomen dat jij een bestelling bij ons plaatst. Het is bij ons dan ook nog nooit voorgekomen dat een account is gebannen.

Hou er wel rekening mee dat de ACM het niet leuk vindt dat jij ‘engagement’ koopt. Ze raden het af om likes, volgers en views te bestellen voor jouw social media kanalen. De ACM wilt liever dat jij jouw geld besteed aan de veel te dure advertentie gedeeltes van de platformen zelf. We hebben je gewaarschuwd!

Op alle bestellingen krijg je 90 dagen tevredenheidsgarantie. Alle risico is dus voor ons!

Hoe snel ontvang ik mijn Spotify saves?

Je ontvangt de Spotify saves doorgaans binnen enkele dagen op je track. Soms kan het even duren, omdat Spotify niet altijd direct het aantal saves bijwerkt. Hou er rekening mee dat dit bij Spotify soms tot 72 uur kan duren.

Kies ook voor maandelijkse luisteraars!

Naast het aantal saves op je Spotify tracks is het aantal maandelijkse luisteraars op je account ook heel belangrijk. Dit is een dynamisch getal wat elke dag wordt geüpdate. Hoe meer luisteraars, hoe meer kans jij hebt om door te breken.

Kies voor Spotify maandelijkse luisteraars van Likes-kopen.nl >

Boost je andere social kanalen

Ben je niet alleen actief op Spotify en wil je ook groeien op Instagram? Denk dan aan Instagram likes kopen. Zo bouw je een nóg sterkere community op.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
a
anoniem (Antwerp, BE)

Top!

Scroll naar boven