Spotify Maandelijkse Luisteraars Kopen

#1 Best Seller in Spotify

27,9515.299,95

🔥 25 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Bestel nu en ontvang 28-15300 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 28-15300 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Spotify maandelijkse luisteraars kopen

Spotify maandelijkse luisteraars kopen voor je Spotify profiel doe je veilig en snel, bij likes-kopen.nl

Wat zijn maandelijkse luisteraars en waarom zijn deze belangrijk?

Maandelijkse luisteraars op je Spotify profiel geeft aan hoeveel ‘vaste luisteraars’ jij op jouw profiel hebt. Iemand die één keer een liedje van jou luistert is niet een vaste luisteraar. Terwijl iemand die twee of meerdere keren jouw liedjes luistert, wordt door Spotify gezien als een luisteraars.

Het woord ‘maandelijks’ betekent dat dit getal over een periode van 28 dagen wordt gemeten. Het aantal maandelijkse luisteraars is een dynamische getal wat elke dag wordt geüpdate. Dit getal wordt gemeten aan de hand van het aantal luisteraars op jouw profiel, over de afgelopen 28 dagen. Deze luisteraars ‘verdwijnen’ dus weer, als je dit getal niet update. Zorg er daarom voor dat je elke maand maandelijkse luisteraars op je profiel ontvangt!

Wil jij meer maandelijkse luisteraars ontvangen op jouw Spotify track?

Kies er dan voor om Spotify maandelijkse luisteraars te kopen voor jouw Spotify profiel. Door maandelijkse luisteraars naar je profiel te sturen, zorg je ervoor dat jouw profiel en bijbehorende liedjes beter en sneller onder de aandacht komen. De teller van het aantal maandelijkse luisteraars op jouw profiel zal in mum van tijd oplopen!

 

Hoe werkt het kopen van Spotify maandelijkse luisteraars?

Nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaat ons systeem direct voor je aan de slag. Het systeem promoot jouw Spotify profiel bij een groot netwerk van luisteraars.

Zij gaan vervolgens meerdere keren jouw tracks beluisteren totdat het bestelde aantal maandelijkse luisteraars is bereikt. Dit zijn altijd luisteraars van echte profielen. Zodra jouw bestelling is geleverd, krijg je van ons bericht hierover.

Is het kopen van Spotify maandelijkse luisteraars veilig?

Het kopen van Spotify maandelijkse luisteraars is absoluut veilig om te doen. Jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gedeeld met Spotify of andere dergelijke partijen. Spotify zal er nooit achterkomen dat jij een bestelling bij ons plaatst. Het is bij ons dan ook nog nooit voorgekomen dat een account is gebannen.

Hou er wel rekening mee dat de ACM het niet leuk vindt dat jij ‘engagement’ koopt. Ze raden het af om likes, volgers en views te bestellen voor jouw social media kanalen. De ACM wilt liever dat jij jouw geld besteed aan de veel te dure advertentie gedeeltes van de platformen zelf. We hebben je gewaarschuwd!

Op alle bestellingen krijg je 90 dagen tevredenheidsgarantie. Alle risico is dus voor ons!

Je ontvangt ook royalties op je streams!

Je leest het goed. Op de streams die je nu hier besteld ontvang je van Spotify ook royalties. Dit betekent dat je voor een deel van je bestelling je geld terug krijgt. Is dat niet geweldig?

Hoe snel ontvang ik mijn Spotify maandelijkse luisteraars?

Je ontvangt de Spotify maandelijkse luisteraars doorgaans binnen enkele dagen op je profiel. Soms kan het even duren, omdat Spotify niet altijd direct het aantal maandelijkse luisteraars bijwerkt. Hou er rekening mee dat dit bij Spotify soms tot 72 uur kan duren.

Kies ook voor Spotify streams op je track!

Naast het aantal maandelijkse luisteraars op je Spotify profiel is het aantal streams op je songs ook heel belangrijk. Dit is een getal wat altijd blijft oplopen. Hoe meer streams je hebt, hoe populairder jouw song wordt.

Kies voor Spotify streams van Likes-kopen.nl >

Boost je andere social kanalen

Ben je niet alleen actief op Spotify en wil je ook groeien op Instagram? Denk dan aan Instagram likes kopen. Zo bouw je een nóg sterkere community op.

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Kees Luijkx (Roosendaal, NL)
Arve Unsnil

Prima!

L
Levi T (The Hague, NL)
💯

Echt goed service

a
angie boer (Amsterdam, NL)
Anoniem

Beste ever

A
Anoniem (Amsterdam, NL)
Super goed

De eerste keer had ik een negatieve beoordeling gegeven, omdat de bestelling niet was geleverd. Maar uiteindelijk is die toch geleverd, wel laat, maar het resultaat mag er zijn.
Thanks en ook jullie hebben echt een vriendelijke klantenservice.

a
anoniem (Wommelgem, BE)
Top!

Snelle en correcte levering!

Scroll naar boven