Opgelicht met instagram likes kopen (of volgers)

Pas op! Er zijn oplichters actief! Ben je opgelicht met het kopen van instagram likes? Je bent helaas niet de enige want we krijgen dit vaak te horen: “ik heb instagram likes gekocht bij een andere site en niets gekregen”. Mensen vragen ons of wij wel echt leveren. Wees gerust, wij leveren echt instagram likes of andere producten!

Omdat wij vaak te horen krijgen dat mensen bij andere webwinkels/shops niets geleverd krijgen, zijn wij gaan navragen bij welke sites ze hebben besteld. Wij gaan hier nu geen namen noemen, maar wel de kenmerken noemen die telkens overeenkomen. Namen noemen heeft in veel gevallen zelfs geen zin omdat de shops binnen enkele weken weer uit de lucht zijn.

instagram advertentie likes kopen volgers

Pas op met deze sites

De sites die onze klanten genoemd hebben staan bovenaan in Google met een advertentie. Het zijn dus sites die Google betalen om zichtbaar te worden.

Ze hebben geen reputatie en je vind er weinig over terug in Google want zodra ze veel slachtoffers gemaakt hebben veranderen ze weer de naam van de website en beginnen overnieuw. Je ziet dus regelmatig weer nieuwe namen voorbij komen.

Een ander kenmerk is dat ze niet bereikbaar zijn. Je kunt ze niet bellen of emailen. Soms is er wel een contactformulier of email maar wanneer je ze een berichtje stuurt dan hoor je niets meer van ze. Een van onze klanten kreeg wel contact. Ze gingen eerst kijken of de site betrouwbaar was. Nadat ze reactie kregen bestelde ze maar kregen het product nooit geleverd. Daarna kregen ze geen contact meer en een week later bestond de site niet meer. Opgelicht dus.

Verder zien de sites er gelikt uit en vul je het instagram profiel of de link van de instagram foto in. Je ontvangt volgens de omschrijving binnen enkele uren of binnen 24 uur het bestelde product. Mocht het echt werken, dan weet je in ieder geval dat er geen mensen aan te pas komen en dat alles via robots gebeurt. Er is geen nazorg of kwaliteit.

De kenmerken op een rijtje

  • Site staat bovenaan in Google via een advertentie
  • Slechts een email adres of contactformulier aanwezig
  • Je krijgt geen antwoord via mail of contactformulier
  • Krijg je wel contact dan is dat om een sale binnen te halen
  • Bij problemen krijg je geen contact meer
  • Adres of bedrijfsinformatie ontbreken
  • Er zijn weinig slechte reviews te vinden. Bij te veel slechte reviews zijn ze weer verdwenen en proberen ze het met een nieuwe naam opnieuw.
  • De prijzen zijn zeer laag en aantrekkelijk. Ook al zijn de prijzen laag, veel lage bedragen bij elkaar opgeteld is ook veel geld!
  • Ze beloven binnen enkele uren al te leveren. Als hun service echt zou zijn en zou werken, dan weet je sowieso dat er geen mens aan te pas komt, want de meeste mensen slapen ‘s-nachts.

Niets geleverd, geld weg. Wat kun je doen?

Krijg je geen product geleverd, en krijg je geen contact, dan ben je je geld kwijt. Wat kun je doen wanneer je hier mee te maken krijgt? Meestal betaal je via IDeal. Je kunt uitzoeken welke betaalproviders IDeal betalingen doen en die contacteren en je klacht melden. Mollie is een bekende betaalprovider. De betaalprovider heeft namelijk wel gegevens van het bedrijf en kunnen voorkomen dat het bedrijf dat slachtoffers maakt en mensen oplicht geen account meer krijgt om nog meer slachtoffers te maken. Je kunt ook als het om een .NL domeinnaam gaat het bedrijf achterhalen via https://www.sidn.nl/

Heb je informatie kunnen verzamelen? Mooi! Doe daarna aangifte.

Nogmaals voor de duidelijkheid

Wij lichten geen mensen op, maar er zijn instagram likes verkopers of volgers verkopers die dat helaas wel doen en de markt verzieken. Instagram is hot en daar spelen een hoop boeven op in. Wij krijgen te maken met mensen die hun geld kwijt geraakt zijn doordat ze met ons contact opnemen met de vraag of wij wel of niet betrouwbaar zijn. Het feit dat je ons goed kunt bereiken bewijst al genoeg. Voor wie nog twijfelt… test het gerust zelf uit! En doe dat vooral met kleine aantallen. Je kunt al Instagram volgers kopen vanaf €1,49.

Scroll naar boven