Krijg Meer Activiteit Op Je Discord Sever

Zonder Zelf Actief Te Zijn 🚀

799,9920.999,99

Bestel nu en ontvang 800-21000 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 800-21000 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Discord activiteiten (berichten) kopen voor je Discord server. Speciaal voor crypto, NFT projecten, gamers & developers.

Waarom een Discord activiteiten (berichten) pakket kopen?

Voor veel nieuwe projecten bestaat het probleem dat er nog weinig activiteit is binnen de Discord server. Hierdoor is het vaak ontzettend moeilijk om nieuwe leden tot het schrijven van berichten aan te sporen. De beheerder is vaak dag en nacht bezig om berichten te schrijven om zo maar de schijn van activiteit te wekken.

Dit is zonde, want veel tijd dat je hierin steekt zou je gemakkelijk in belangrijkere taken kunnen besteden.

Daarom is het Discord activiteiten pakket tot leven gebracht. Dit pakket gaat jou helpen om automatisch meer activiteit binnen je Discord server te genereren, zonder zelf ook maar actief te zijn. Hierdoor kan jij je focussen op de dingen die echt belangrijk zijn.

Wanneer kan ik het beste het Discord activiteiten pakket kopen?

De beste dag om een boom te planten was 20 jaar geleden. De tweede beste dag is vandaag. Hoe eerder je begint hoe eerder je meer organische Discord leden gaat aantrekken. Wacht je hier te lang mee, heb je kans dat je project dood is op het moment dat je lanceert. En dat wil je niet. Want juist hoe meer activiteit je in het begin creëert, hoe sneller je meer organische geïnteresseerde leden aan zult trekken. Wacht dus niet, en begin nu!

Wat krijg ik bij het Discord activiteiten pakket?

Afhankelijk van jouw project en keuze, kun je bepalen hoeveel activiteit je wilt genereren. Activiteit betekent simpelweg dat onze leden berichten gaan schrijven binnen je server, waardoor andere leden zien dat jouw Discord server actief is. Dit heeft een positieve uitwerking op bestaande en nieuwe leden en zorgt ervoor dat je project betrouwbaarder oogt. Dit heeft een aantrekkingskracht op zowel je bestaande leden als op je nieuwe leden.

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Pakket Dagen Berichten Leden
🟤 Bronze 7 7 40 per dag, 280+ totaal 10 tot 20
⚪️⚪️ Silver 7 7 80 per dag, 560+ totaal 20 tot 40
🟡🟡🟡 Gold 7 7 120 per dag, 840+ totaal 40 tot 80
⚫️⚫️⚫️⚫️ Platinum 7 7 240 per dag, 1680+ totaal 80 tot 160
🟤 Bronze 28 28 40 per dag, 1.200+ totaal 10 tot 20
⚪️⚪️ Silver 28 28 80 per dag, 2.400+ totaal 20 tot 40
🟡🟡🟡 Gold 28 28 120 per dag, 3.600+ totaal 40 tot 80
⚫️⚫️⚫️⚫️ Platinum 28 28 240 per dag, 7.200+ totaal 80 tot 160

Zijn de leden offline of online?

De Discord leden die berichten gaan schrijven op je server zullen voor het meerendeel van de periode dat je ze bestelt online zijn. Afhankelijk dus van het pakket is dat 7 of 28 dagen. Dit betekent dat ze zichtbaar op je server zullen zijn als online leden.

Nadat de levering van onze kant is voldaan zullen de leden op offline gaan, of je server weer stilletjes verlaten. Als het goed is, zul je dan meer activiteit van organische leden hebben, waardoor het niet opvalt dat de leden verdwenen zijn.

Wij raden aan om naast online leden ook altijd offline Discord leden toe te voegen. Het zou namelijk niet betrouwbaar overkomen als je alleen maar online Discord leden hebt. Een goede Discord server bevat zowel actieve online als offline leden.

Wil je ook offline Discord server leden toevoegen? Voeg dan ook offline Discord server leden toe aan je bestelling.

Is het kopen van een Discord activiteiten pakket strafbaar?

Regelmatig krijgen we de vraag of het kopen van Discord activiteiten op je server wel betrouwbaar en niet strafbaar is. Discord zet namelijk in haar kleine lettertjes dat je niet je server mag beïnvloeden door middel van derde partijen.

Nou is dat eigenlijk heel normaal en is het zelfs toegestaan dat jij bots gebruikt in je server. Echter wil Discord dat de profielen die je bij ons gebruikt, aangemerkt worden als bots en niet als leden. We kunnen je er echter van verzekeren dat de leden die je bij ons koopt, 100% echt en actief zijn.

Dat maakt het kopen van een Discord activiteiten pakket volkomen veilig en betrouwbaar. Daarnaast is het kopen van Discord boosters volledig legaal en dus niet strafbaar. Voor meer informatie verwijzen we je naar de ACM.

Hoe snel ontvang ik de eerste berichten?

Doorgaans wordt je bestelling vrijwel direct opgestart nadat deze geplaatst is. Soms kan dit tot 24 uur duren. Doordat we gebruik maken van organische profielen kunnen we helaas geen exacte opstarttijd geven.

Hebben jullie mijn login gegevens nodig?

Nee, die hebben wij niet nodig. Het enige wat we nodig hebben is een invite link van je Discord server. Deze link moet op permanent staan. Dit betekent dat de link NIET mag verlopen.

Zijn de Discord profielen echt?

In de meeste gevallen maken we gebruik van echte profielen. Deze zijn voorzien een profiel afbeelding. De Discord leden komen op jouw server terecht en zullen echte berichten typen en interesse tonen in je project. Dit is dus uitermate geschikt voor crypto/NFT projecten.

Krijg ik garantie op mijn Discord activiteiten pakket?

Ja, op het kopen van Discord leden die activiteiten genereren krijg je 90 dagen garantie. Deze garantie bestaat uit 90 dagen tevredenheidsgarantie en 90 dagen refill garantie. Dat maakt het kopen van leden voor je Discord server volkomen veilig en betrouwbaar.

Algoritme’s van platformen veranderen continu. Wat gisteren werkte, werkt vandaag niet meer. Het is daarom belangrijk dat je constant bezig blijft met innoveren en groeien. Het groeien van je Discord server en activiteit genereren is daar één van.

De beste dag om een boom te planten was 20 jaar geleden. De tweede beste dag is vandaag. Dus waar wacht je nog op… begin vandaag met het planten van een boom op jouw Discord server, en pluk over een aantal maanden de vruchten!

Scroll naar boven