Discord Members Kopen (Offline ⚪️)

Direct Geleverd 🚀

#1 Best Seller in Discord

54,998.759,99

⭐️ Offline Discord members kopen

🔥 1 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Soort Discord leden: Offline ⚪️
Bestel nu en ontvang 55-8760 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 55-8760 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Discord members kopen voor je Discord server. Speciaal voor crypto, gamers & developers.

Waarom Discord members kopen?

Het kopen van Discord members helpt jouw Discord server een enorme boost te geven. Het is vaak ontzettend moeilijk om nieuwe leden te werven wanneer je server nog maar een klein aantal leden heeft. Door direct meer members op je Discord server te hebben, ziet deze er direct aantrekkelijk uit.

Zijn de members offline ⚪️ of online 🟢?

De Discord members die je hier koopt zijn offline ⚪️. Dit betekent dat ze niet actief zullen zijn op je server. Wil je ook online Discord members toevoegen, zodat je project er levendig en actief uitziet? Kies er dan voor om online Discord members toe te voegen. Een goede Discord server bevat zowel online als offline leden.

Is Discord members kopen strafbaar?

Regelmatig krijgen we de vraag of het kopen van Discord members wel betrouwbaar en niet strafbaar is. Discord zet namelijk in haar kleine lettertjes dat je niet je server mag beïnvloeden door middel van derde partijen.

Nou is de vraag in hoeverre jij hiervan gebruik maakt. Niemand kan aantonen dat jij Discord members bij ons koopt. Dat maakt het kopen van Discord members volkomen veilig en betrouwbaar. Daarnaast is Discord members kopen volledig legaal en dus niet strafbaar. Voor meer informatie verwijzen we je naar de ACM.

Hoe snel worden de Discord members geleverd?

Doorgaans wordt je bestelling vrijwel direct opgestart nadat deze geplaatst is. Soms kan dit tot 24 uur duren. Bij een bestelling van 1.000 Discord members kun je een levertijd van maximaal 24 uur verwachten. Grotere aantallen kunnen wat meer tijd in beslag nemen. Doordat we gebruik maken van organische profielen kunnen we helaas geen exacte levertijd geven.

Hebben jullie mijn login gegevens nodig?

Nee, die hebben wij niet nodig. Het enige wat we nodig hebben is een invite link van je Discord server. Deze link moet op permanent staan. Dit betekent dat de link NIET mag verlopen.

Zijn de Discord profielen echt?

In de meeste gevallen maken we gebruik van echte profielen. Deze zijn voorzien een profiel afbeelding. We lokken de Discord profielen naar jouw Discord server door middel van een algoritme. De Discord members zullen verder niet actief zijn op je server.

Krijg ik garantie op Discord members kopen?

Ja, op het kopen van Discord members krijg je 90 dagen garantie. Deze garantie bestaat uit 90 dagen tevredenheidsgarantie en 90 dagen refill garantie. Dat maakt het kopen van leden voor je Discord server volkomen veilig en betrouwbaar.

Algoritme’s van platformen veranderen continu. Wat gisteren werkte, werkt vandaag niet meer. Het is daarom belangrijk dat je constant bezig blijft met innoveren en groeien. Het groeien van je Discord server is daar één van.

De beste dag om een boom te planten was 20 jaar geleden. De tweede beste dag is vandaag. Dus waar wacht je nog op… begin vandaag met het planten van een boom op jouw Discord server, en pluk over een aantal dagen al de vruchten!

Scroll naar boven