SEO Pakketten

Hoger komen in Google? Bij ons kunt u hiervoor verschillende SEO producten en SEO pakketten kopen!

Toont alle 4 resultaten

Wat is SEO?

SEO staat voor: search-engine-optimization. Oftewel: zoekmachine optimalisatie.
Heb jij een website en wil je daarmee hoger komen in Google?
Daarvoor heb je aan aantal van deze seo-technieken nodig.
Deze strategieën  zijn bedoeld om je website te optimaliseren en hoger te laten scoren in de Google zoekmachine.

 

Beter vindbaar worden 🔍

Wil je beter vindbaar worden met je website, webpagina of webshop? Dan kun je hiervoor verschillende SEO producten kopen. Wij hebben backlink pakketten afkomstig van Nederlandse sites en Internationale sites, social media backlinks, en artikel linkbuilding. Ieder product heeft weer zo zijn unieke eigenschappen.

 

Pas de backlinks slim toe

Veel mensen zorgen dat er alleen backlinks op de voorpagina (homepage) terecht komen, maar de onderliggende pagina’s zijn vaak veel interessanter om op te targetten. Deze gaan immers over een specifiek onderwerp.

 

Gratis SEO tips

Zorg er te alle tijden voor dat de content goed is en geschreven is voor de bezoeker. Schrijf dus niet voor Google. De SEO tricks van vroeger werken nu niet meer. 20x het zoekwoord herhalen richt eerder schade aan dan dat het goed doet. Met backlinks werkt dat ook zo. Vermijd dat je iedere keer weer een link krijgt met hetzelfde zoekwoord. Zorg voor een gezonde en natuurlijke balans en variatie.

 

Scan je eigen website op techniek

Google heeft een gratis tool waarmee je jouw website of webshop kunt scannen. Je krijgt binnen enkele seconde een goed beeld hoe het met je techniek staat, en wat er nog meer te verbeteren valt. De tool heet Google Pagespeed Insight en kun je hier zelf uitproberen.

Bij Pagespeed Insight zijn groene cijfers natuurlijk het mooist, maar niet altijd even makkelijk om te halen. Richt je vooral op dat het minimaal oranje moet zijn. Wanneer Google rood aangeeft, dan is er werk aan de winkel. Wanneer je dit aanpakt kun je soms binnen korte tijd al enkele plekken hoger in Google komen, vooral op mobiel.

Wil je je social accounts ook een boost geven? Koop de beste instagram volgers of betrouwbare instagram likes.

0