SEO Pakket Geneesjezelf

349,95

Je bespaart: 80,00 (18,61%)

Hoger komen in Google voor Geneesjezelf

Bestel nu en ontvang 350 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Wil je hoger komen in Google met 1 zoekwoord? Bestel dan dit SEO pakket!

Wat zit er in dit SEO pakket?

  • 1 luxe Nederlands SEO artikel met 400+ woorden op een sterke site + afbeeldingen + backlinks naar SEO artikel toe
  • 1 hoge autoriteit backlink (hoge DA + PA + TF waarde) (Nederlands)
  • 1 hoge autoriteit backlink van een Nederlandse startpagina.
  • 58 Nederlandse backlinks vanuit directory pagina’s
  • Optioneel:
    • 5.000 social signals op facebook
hoger in google komen

Effect van dit pakket

Het effect van dit SEO pakket is afhankelijk per website en per zoekwoord. De meeste klanten zien binnen 2 weken een stijging en daardoor ook meer bezoekers. In Google zijn er meer dan 200 factoren bekend welke invloed hebben op je Google positie. Backlinks hebben het meeste effect op je positie en daarom is het slim om dit SEO pakket te kopen voor je zoekwoord of website. Hoe lager je in Google staat, hoe groter het effect van stijgen vaak is. Optioneel kan je ons ook een positiescan laten maken zodat je zelf ook weet hoe goed je momenteel scoort met je website. Een kwaliteitscan kan je meer inzicht geven hoe goed je website momenteel presteert en de DA, PA en TF metingen geven je meer inzicht over de sterkte van de opgegeven URL. Wacht dus niet en werk samen met ons aan een sterkere toekomst.

Een bijkomend voordeel van dit SEO pakket is dat de DA, PA, TF en CF waardes zullen stijgen. DA staat voor domein autoriteit, PA voor pagina authoriteit, TF voor Trust Flow, en CF voor Citation Flow. Door de hogere waardes stijg je vaak ook met andere zoekwoorden omdat je website sterker wordt.

Zoekwoord opgeven

Wanneer je een zoekwoord opgeeft, dan is het slim om een zoekwoord te gebruiken welke ook op de website voorkomt. Zodoende stijg je nog makkelijker. Je kunt shorttail zoekwoorden opgeven, en longtail. Een voorbeeld van een short tail zoekwoord is: “banaan kopen”. Een voorbeeld van een long tail zoekwoord is: “goedkoop een banaan kopen”.

seo pakket kopen

Vaker een SEO pakket kopen

Je kunt vaker een SEO pakket kopen. Dit kan voor hetzelfde zoekwoord, maar ook voor verschillende/meerdere zoekwoorden. Zo maak je jouw website sterker en beter vindbaar waardoor je meer bezoekers en sales krijgt. Je komt hoger in Google en wordt beter gevonden. Een SEO pakket kopen voor je website helpt dus echt.

Hoeveel geven bedrijven uit aan SEO?

Bedrijven geven maandselijks veel geld uit aan SEO omdat het effect duidelijk merkbaar is en ze de investering weer snel terugverdienen. Grote bedrijven geven duizenden euro’s per maand uit aan SEO, en daardoor staan ze vaak in de top 3. Ga jij je meer richten op de longtail zoekwoorden, dan hoef je een stuk minder te investeren want met die zoekwoorden kun je makkelijker ranken.

geld uitgeven aan seo

Snel je SEO pakket terugverdienen

Veel ondernemers kunnen snel hun SEO pakket terugverdienen. De vraag is namelijk hoeveel sales jij moet maken om de aanschaf van dit SEO pakket terug te verdienen. Als dat enkele sales is, dan heb je binnen no time je geld er weer uit.

Werkt het voor elke branche?

In principe werkt ons backlink pakket voor iedere branche. De methode blijft namelijk hetzelfde, en die werkt. Wij hebben een groot uitgebreid netwerk waarbij wij nagenoeg altijd een perfecte aansluiting kunnen vinden met je zoekwoord of website, en daar heb je op langer termijn ook iets aan. Bovendien worden onze SEO artikelen op maat geschreven, en voldoen aan de meeste recente richtlijnen van Google. Naast een goede relevante voldoet ons pakket ook onder andere aan de Hummingbird, Penguin, en Panda update.

seo voor bedrijven

Ons pakket is inclusief btw

Al onze SEO prijzen zijn inclusief btw. 99 op de 100 klanten die een SEO pakket kopen zijn bedrijven, en die kunnen eenvoudig de BTW terugvorderen. Voor deze mensen gaat er nog 21% van de pakket prijs af. Een factuur ontvang je van ons standaard in de mail zodra de bestelling bij ons is binnengekomen. Wanneer je een gratis account hebt aangemaakt bij ons dan kun je tevens je facturen eenvoudig terugvinden en eventueel opnieuw downloaden.

Benieuwd naar de andere producten? Kijk bijvoorbeeld naar Instagram volgers kopen of Insta likes kopen.

Scroll naar boven