Linkedin Connecties Kopen (100% Echt)

Direct Geleverd 🚀

#3 Best Seller in Linkedin

57,952.399,95

⭐️ Stop met Linkedin connecties kopen die nooit geleverd worden. Kies voor 100% echte Linkedin connecties die wél geleverd worden, of anders geld terug!

🔥 3 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Bestel nu en ontvang 58-2400 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 58-2400 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Stop met Linkedin connecties kopen die nooit geleverd worden. Kies voor 100% echte Linkedin connecties die wél geleverd worden, of anders geld terug!

Linkedin connecties kopen

Wil je meer connecties op linkedin? Wij leveren je nieuwe uitnodigingen van echte mensen met echte professionele profielen.

linkedin-teller-ophogen

 

Waarom zou je Linkedin connecties kopen?

De reden dat je een Linkedin profiel gestart bent is niet zonder reden geweest. Je wilt je professioneel gaan profileren op het internet. Een professionele inhoud, dat heb je zelf in de hand, maar het aantal connecties is een ander verhaal.

Wanneer je net start met Linkedin, dan start je bij 0 connecties. Vrienden, collega’s en kennissen kun je dan vragen om te connecten met jou. Vaak kom je niet veel verder dan 50 connecties en loopt het aantal heel moeizaam omhoog. Potentiële connecties die jou tegen komen op Google of Linkedin zien het aantal connecties die jij hebt en beoordelen je daarop. Ben je een zakenman en wil je Linkedin inzetten om je business oppertunities te vergroten, dan is het aantal connecties erg belangrijk. Dit is je online uitstraling.

Weinig connecties op Linkedin komt uiteraard niet heel erg professioneel over. Mensen nemen je niet serieus en zien je als een beginner/starter, en zullen minder snel geneigd zijn om zaken met je te doen. Breng daar verandering in en kom serieuzer over.

Hoe kom je aan meer Linkedin connecties? Nou… door ze bij ons gewoon te kopen!

nieuwe-connecties-op-linkedin-krijgen

 

Houd zelf invloed op je nieuwe contacten

Jij bepaalt wie er een connectie wordt en wie niet. Je krijgt namelijk uitnodigingen van nieuwe mensen die je zelf kunt accepteren. Hierdoor bepaal je ook zelf hoe snel te teller bij jou oploopt. Het aantal nieuwe connecties blijft net zo lang staan totdat jij ze accepteert of afwijst.

 

De nieuwe Linkedin connecties

Alle connecties zijn Internationaal waarbij het overgrote deel uit de USA komt en een klein deel uit de UK en Australië. 95% van de namen zijn Amerikaans of Engels. De verhouding tussen man en vrouw varieert. Gemiddeld zijn er 2 op de 10 vrouw.

Voorbeeld van namen:  Mary Charron, Tara Maddox,  Jeremiah Fintain, Martin Emmanuel, Jordan Lisak, Rosemary Brenton en James McTighe.

Alle profielen zijn 100% echt en professioneel. Dit betekent dat de gemiddelde connectie 500+ connecties heeft en dat ze een uitgebreid profiel hebben waarbij alles is ingevuld. Uiteraard is ook een goede foto aanwezig.

Ook hebben ze ieder veel onderschrijvingen. De meeste zijn hoog opgeleid en hebben universitaire studies gedaan. Je ziet in het profiel diverse studies en bedrijven terug waar ze gewerkt hebben.

De takken waar deze mensen o.a. werkzaam zijn: IT, Automatisering, Fotografie, Design, Marketing, Webdevelopment, SEO, Software, (Project) Management, CEO’s, Managers, IBM, Apple, Microsoft, Philips, etc.

 

Levertijd

Aangezien het om echte connecties gaat is de levertijd variërend. Kies je voor b.v. 75 nieuwe connecties dan worden deze in de meeste gevallen binnen 14 dagen allemaal afgeleverd. Omdat deze service erg populair is, kan het soms een paar dagen duren voordat de eerste nieuwe Linkedin connecties binnen druppelen.

Kenmerken

  • Dit product is voor slechts 1 Linkedin profiel geschikt. Wij kunnen dus geen aantallen verdelen over meerdere Linkedin profielen.
  • De levertijd van 150+ connectie bedraagt tussen de 1 en 14 dagen.
  • De nieuwe connecties zijn Internationaal en hoofdzakelijk afkomstig uit Amerika. 99% van de profielen zien er zeer professioneel uit en hebben 500+ connecties.
  • Wil je jouw Linkedin profiel overtuigender maken met meer connecties dan is dit dé service die je moet hebben.
  • Jij krijgt van ons geen lijst met namen die jij kunt uitnodigen omdat wij ervoor zorgen dat jij uitgenodigd wordt!

Niet actief op Linkedin, maar wel op Instagram?

Niet iedereen is actief op LinkedIn, dit komt omdat LinkedIn een zakelijk social media platform is. Mocht je wel actief zijn op Instagram, dan hebben we daar ook veel producten voor. Zo kan je je profiel een boost geven door Instagram volgers te kopen, ook kan je denken aan likes kopen.

Scroll naar boven