Facebook Pagina Likes Kopen (Europa 🇪🇺)

Direct Geleverd 🚀

#2 Best Seller in Likes pagina

7,957.599,95

✔️ Hoge kwaliteit Europese Facebook likes kopen voor je pagina
⭐ Met leveringsgarantie
⭐ Geen risico voor je pagina

🔥 4 influencers kochten dit in de afgelopen 30 dagen.
Soort pagina likes: Europa 🇪🇺
Bestel nu en ontvang 8-7600 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 8-7600 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Kopen van Facebook likes voor je pagina

Facebook likes kopen is bijna de normaalste zaak van de wereld geworden. Mogelijk wist je nog niet eens dat je gewoon likes kunt kopen voor je pagina, maar het kan echt. Wij leveren je veilig ieder gewenst aantal likes zodat je pagina meer body krijgt. Mensen vinden het aantal likes heel belangrijk, en wanneer ze meer likes zien, dan geeft dat ze een vertrouwd gevoel.

Heeft jouw fanpage, community page, of bedrijfspagina nog maar weinig vind-ik-leuks op de teller, dan zouden potentiële klanten wel eens voor een concurrent kunnen kiezen die meer duimpjes op zijn teller heeft staan. Dat wil je natuurlijk niet, en daar je nu eenvoudig iets aan doen. Likes kopen is hiervoor de oplossing!

likes teller facebook pagina

 

Wat kun je bij ons kopen

Bij ons kun je Facebook likes kopen, en dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat mensen op de like knop van je pagina gaan drukken. Zo loopt de teller lekker op en ziet je pagina er een stuk aantrekkelijker uit. De mensen die wij je page laten liken zijn Internationaal en dat betekent dat ze niet uit Nederland komen, maar uit andere landen.

 

Kunnen andere mensen zien wie mijn pagina liken?

Wanneer iemand je post of bericht liket op Facebook, dan kun je zien wie dat is en hoe hij of zij heet. Met pagina likes kun je dat niet zien. Dat betekent dat de mensen die je pagina liken anoniem zijn voor de buitenwereld. Niemand kan dus zien dat je buitenlandse likes hebt, of ze hebt gekocht. Ze zien alleen het aantal dat op de teller wordt weergegeven. Voor je statistieken is het wel bekend. En daarom zou je Europese likes kunnen kiezen boven Internationale pagina likes.

 

Hoe komen wij aan de likes

Wij laten mensen om op de vind-ik-leuk knop drukken en betalen ze hiervoor. Mensen buiten Nederland willen dit tegen lage kosten doen, en zo kunnen wij echte Facebook likes aanbieden tegen een lage prijs. Wij kunnen uiteraard ook Nederlanders op de like knop laten drukken, maar Nederlanders willen daar meer voor terug en dat maakt het een stuk duurder. De NL likes zijn snel 5x duurder en niemand ziet het verschil. Daarnaast is de levertijd en wachttijd ook een stuk langer.

 

Wat is het verschil tussen bedrijfspagina en prive pagina (profiel)

Een bedrijfspagina, community, of fanpage heeft een vind-ik-leuk teller. Dit noemen we voor het gemak een zakelijke pagina’s. Naast zakelijke pagina’s heb je ook een privé pagina met vrienden. Dit is een persoonlijke profiel en iets anders dan de zakelijke pagina. Op zowel de privé- als zakelijke pagina worden berichten getoond. Deze kunnen uiteraard in beide gevallen geliket worden. Wil je daar likes voor hebben, kijk dan bij onze FB berichten likes.

 

Levertijd en informatie

  • Afkomst: Europa 🇪🇺
  • Kwaliteitsscore van de profielen: 8,6
  • Levertijd is in 70% van de gevallen binnen 24 uur
  • 100% veilig voor je account
  • 100% leveringsgarantie
  • Niemand ziet wie je pagina liket
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding van de Benelux.

 

Lopende campagnes even pauzeren

LET OP: Pauzeer aub een eventueel lopende campagne en wacht met vrienden uitnodigen totdat onze likes geleverd zijn.
LET OP: Zorg dat je Facebook pagina openbaar is anders kan de bestelling niet starten. Indien je geen leeftijdsbeperkingen of landbeperkingen hebt ingesteld, dan staat dit normaal gewoon goed.

 

Spaar mee voor korting

Iedereen wilt korting, en daar hebben iets leuks voor bedacht. Wanneer je een account bij ons aanmaakt, dan krijg je bij iedere aankoop punten.  Deze punten kun je tijdens het afrekenen inwisselen voor korting. Dus bij het aanmaken krijg je punten, bij het kopen van producten krijg je punten, en wanneer je een beoordeling (product review) achterlaat, dan krijg je ook punten! Door vaker te kopen kun je dus een boel punten sparen waardoor je ook gratis Facebook likes kunt krijgen. Een account aanmaken kan op 2 manieren, vooraf via deze link, of tijdens het afrekenen.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
50%
(1)
M
Max van der Zee (Tilburg, NL)
Goed en snel

Goed en snel

A
Agata Pe (Middelburg, NL)
ik heb na een paar dagen bijna alle likes gekweten.

ik heb na een paar dagen bijna alle likes gekweten.
ik heb ook een email gestuurd maar tot vandaag heb ik nog steeds geen meer likes gekregen..

Scroll naar boven