Instagram foto Likes

Wil je een foto meer likes geven op Instagram? Dan is deze dienst uitermate geschikt. Ideaal wanneer je een foto super populair wilt krijgen.
Wij zorgen ervoor dat je het bestelde aantal likes op je foto binnen zeer korte tijd geleverd wordt voor een scherpe prijs.
Klik het gewenste pakket aan zodat je de link van je foto’s kunt opgeven.

Naast Instagram likes hebben wij ook Instagram volgers.

Toont 1 resultaat

Meer likes op instagram

Hoe je meer likes kan krijgen op insta?
Dat is heel easy! Er zijn meerdere manieren om je vindikleuk teller omhoog te krijgen.
Wil je gratis meer likes op je instagramfoto?
Door gebruik te maken van goede hashtags maak je kans op gratis likes (zorg er wel voor dat je profiel openbaar is anders hebben de hashtags geen effect)!
Je kunt ook heel gemakkelijk en snel aan foto-likes komen!
Door één van bovenstaande producten te bestellen, ontvang je de instagramhartjes binnen de 24u! (uitzondering weekend)

 


product eigenschappen

 • internationale likes
 • goede kwaliteit
 • leveringsgarantie!
 • snelle levering!

Instagram likes : wat is het?

Op het social media platform Instagram plaatsen mensen regelmatig foto’s en filmpjes. Deze foto’s en filmpjes kun je liken. Dit betekend dat je de foto leuk vind. Zodra je de foto liket, krijgt de persoon een melding. Hij/zij krijgt dan te zien dat jij de foto leuk vind.
Een foto en video liken doe je door 2 keer met je vinger op de foto te klikken, er verschijnt dan een hartje op je beeld: dit betekend dat je de foto hebt geliket.

Andersom kan het ook, als jij een foto plaatst dan kan iemand anders het plaatje liken.

Hoe meer likes iemand op zijn bericht (foto of video) heeft, hoe populairder deze lijkt.
Tegenwoordig wil bijna iedereen zoveel mogelijk vind-ik-leuks op Instagram hebben.
Ze willen allemaal overtuigend , instafamous (populair) of professioneel overkomen.

 


Waarom instagram likes kopen?

Instagram likes kopen kan je om verschillende redenen doen.
De ene persoon wil graag famous lijken, de andere persoon denkt meer marketing gericht.
Stel je voor je hebt een instagram bedrijfspagina waarop je allerlei producten plaatst maar deze foto’s krijgen slechts 25 hartjes. Dit komt niet bepaald professioneel over.
Dit kan een reden zijn om bij ons wat instagram likes te kopen. Wij doen altijd ons best om zo’n goed mogelijke kwaliteit te leveren.

Daarnaast wordt je foto en profiel beter vindbaar in de zoekresultaten. Dit kan dan weer meer profiel bezoekers opleveren en meer profiel bezoekers betekent meer potentiële klanten.

Instagram likes kopen is dus geen slecht idee!

Gratis tips:

 • vermeld je website in je bio
 • gebruikt de juiste hashtags : hiervoor willen wij graag verwijzen naar ons blogartikel:
 • post regelmatig foto’s op instagram : hoe actiever je bent hoe beter je gevonden wordt

Wat is de levertijd van Instagram likes kopen ?

De vind-ik-leuks worden meestal razendsnel geleverd wanneer je tussen 9.00 en 17.00 uur besteld. Wanneer je in het weekend besteld, dan gaan wij ervoor zorgen dat je op maandag de likes erbij hebt.

Wij verkopen trouwens ook auto likes voor insta. Dit betekend dat je foto’s automatisch geliket worden van zodra je een bericht post. Instagram likes kopen kan dus ook op een andere manier. Neem zeker eens een kijkje naar de auto likes.

 


Vaak gestelde vragen over insta likes kopen

Zijn de instagram likes echt of nep?

 • Iedereen heeft een andere definitie van nep. Wij doen ons best om de kwaliteit hoog te houden, dit betekend leesbare namen en profielen met een profielfoto.

Mocht je Nederlandse instagram likes willen , dan raden wij aan om naar ons Instagram automatiseerpakket te kijken.

Wat levert het mij op?

 • kopen van likes kan voordelen hebben, denk aan: overtuigender, professioneler, beter vindbaar, kans op potentiële klanten. Mensen zullen je sneller gaan volgen als ze zien dat jouw product of dienst of selfie veel likes heeft.

Loopt mijn account geen gevaar?

 • Nee, je profiel loopt geen enkel risico. Wij werken met 100% veilige systemen. Ons team aan experts hebben al jaren ervaring met het leveren van Instagram likes.

Garantie op Instagram likes nodig?

 • Wij garanderen dat jij alle Instagram likes ontvangt die je besteld hebt! 100% leveringsgarantie! Mocht er binnen 30 dagen na de levering wat likes wegvallen, dan kan je ons even een berichtje sturen en dan zorgen wij ervoor dat het opgelost wordt.
  (dit maken wij eigenlijk nooit mee, de likes zijn stabiel)

Welk aantal instagram likes kopen?

 • Zorg ervoor dat het niet opvalt dat je likes koopt. Het is belangrijk dat elke foto op je instagram profiel ongeveer allemaal hetzelfde aantal likes heeft. Bijvoorbeeld de ene foto heeft 80 likes en de andere 75. Dit ziet er natuurlijk uit en zo valt het niet op dat je likes koopt. Zorg er ook altijd voor dat je meer vind-ik-leuks op instagram hebt dan je concurrent. Op deze manier zullen mensen eerder voor jou kiezen dan voor je tegenpartij.

Automatisch likes ontvangen op je insta post

Het kan! Wij verkopen ook autolikes. Dit wilt zeggen dat wanneer je een foto upload op je instagramprofiel, je meteen de hartjes ontvangt zonder dat je deze telkens opnieuw moet bestellen.
Je besteld 1 keer het pakket (bijvoorbeeld: 10 foto’s automatisch 50 keer laten liken). De komende 10 berichten die je gaat posten worden meteen 50x geliket.  De link naar dit product vind je hieronder:

https://www.likes-kopen.nl/product-categorie/instagram/instagram-automatisch-liken/