Instagram IGTV Likes Kopen

Direct Geleverd 🚀

1,95699,95

✅ Likes kopen voor 1 specifieke instagram video
⭐ Snel en veilig bestellen

Bestel nu en ontvang 2-700 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
Bestel nu en ontvang 2-700 Star Points (Alleen voor VIP leden, meld je hier aan)
AANKOOPBESCHERMING

100% Tevredenheidsgarantie Tot 90 Dagen

SNELLE LEVERING

Alle Bestellingen Meteen Opgestart

PREMIUM KWALITEIT

Alleen De Beste Kwaliteit Op Jouw Profiel

Gegarandeerd veilig afrekenen

Likes voor een IGTV video kopen is in strijd met de Instagram richtlijnen. Kopen is dus op eigen risico.

Wil je een IGTV video op Instagram laten liken?

Wij leveren snel het gekozen aantal IGTV likes. De likes zijn 100% stabiel. Je ontvangt tevens garantie en support!

 

Kenmerken van dit product:

  • Snelle levering
  • 100% stabiel, met garantie
  • Garantie en support
  • Best verkrijgbare kwaliteit
  • Internationaal

 

Hoe de link opgeven

Mobiel/tablet: Klik op mobiel of tablet op de IGTV video (in de app). Rechtsboven in zie je de 3 stipjes staan. Wanneer je daarop klikt komt er een menu tevoorschijn. Klik vervolgens op “Link kopiëren”.
Houdt vervolgens op onze site het vakje ingedrukt waar de Link of URL ingevuld moet worden, en kies daarna voor plakken.

Via de PC (desktop/laptop) kun je eenvoudig de URL van de Instagram IGTV video kopiëren en plakken, maar op mobiel of tablet werkt dat net iets anders.

 

Levertijd van de IGTV likes

De levertijd hangt af van het gekozen aantal. 100 likes staan er binnen enkele uren al bij. 5000 likes kan wel eens een dag of soms twee dagen duren. Alle bestellingen verwerken wij handmatig. Wij gebruiken geen robots die de bestellingen afhandelen. Zo kunnen we monitoren of alles goed gaat. Zodra je een mail met screenshot van ons terug ontvangt met daarop het huidige aantal likes, dan starten wij de levering en staan ze er vrij snel bij.

 

Waar komen de IGTV likes vandaan

Wij hebben een wereldwijd netwerk waar we gebruik van maken. Dit betekent dan ook dat de mensen die je IGTV video liken uit verschillende landen kunnen komen. Helaas zitten er geen Nederlandse Instagram likes tussen, want dit is momenteel nog niet mogelijk. Zodra dit wel het geval is gaan we ze uiteraard meteen aanbieden. Voorheen waren ze wel te koop maar vanwege de recentelijke Instagram update is dit niet meer mogelijk.

 

Hoe stabiel blijft de teller

De likes die ons geleverd worden zijn 100% stabiel. Dit betekent dat er geen enkele like vanaf valt. Mocht dat om wat voor reden toch gebeuren, dan vullen wij deze kosteloos weer aan zodat je altijd op het bestelde aantal komt.

 

Hoe is de kwaliteit van de profielen

De kwaliteit kan van tijd tot tijd wisselen, ook al doen wij altijd ons best om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Het kan gebeuren dat er prachtige profielen tussen zitten met een hoog aantal berichten en volgers, maar het omgekeerde komt ook wel eens voor. Een ding is zeker en dat is dat ze 100% stabiel zijn en geen schade kunnen aanrichten aan je profiel. Wij zijn al actief sinds 2013 en hebben meer dan 10.000 bestellingen verwerkt. Wij zijn dus absoluut de expert op dit gebied.

 

Is het wel slim om IGTV likes te kopen

Het is zeker slim om Instagram IGTV likes te kopen! Je profiel ziet er namelijk een stuk aantrekkelijker uit, en mensen zijn daardoor ook sneller geneigd om jouw te volgen of ook een van je berichten te liken. Bovendien wordt je bericht ook beter gevonden via de zoekfunctie van Instagram, mits je ook de juiste hashtags gebruikt. Wil je jouw profiel dus flink laten groeien en meer interactie, dan is Instagram likes kopen een goed idee!

 

Verschillende aantallen bestellen

Bij ons kun je kiezen uit kleine en grote aantallen. Bestel je bijvoorbeeld 200 likes op je IGTV video, dan krijg je ook 200 likes op je video. Het kleinste aantal dat wij momenteel leveren is 100 stuks per IGTV video.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
F A (Rotterdam, NL)
Super Goed!

Ik word altijd geholpen, ben hartstikke blij mee. Keep it up guys! 🤗

Scroll naar boven