Insta likes kopen

Insta likes kopen met garantie? Bij ons kan dat! Wij geven namelijk wel garantie op de likes die je ontvangt op je instagram post! Dit kunnen we makkelijk doen want bij ons vallen ze namelijk niet weg. Mocht dat onverhoopt wel gebeuren, dan hoef je ons maar een mailtje te sturen of een belletje te geven en wij lossen het direct voor je op.

Op deze pagina geven we je meer tekst en uitleg over wat de vind-ik-leuks voor Instagram precies inhouden, en hoe je ze bij ons kunt bestellen!

insta likes vind ik leuks

Wat zijn likes precies?

De insta likes vertellen je hoe populair je bericht (post) is. Naast of onder het hartje staat een teller. Wanneer iemand op het hartje klikt, en dus wil meegeven dat hij of zij jouw post leuk vind, dan wordt het getal naast het hartje verhoogt met +1. Stond je teller op bijvoorbeeld 5, dan staat hij nu op 6.

Wat gebeurt er als ik likes koop

Wanneer je insta likes koopt, dan verhogen wij het getal met het aantal dat je bestelt. Stond de teller op 7 likes, en je koopt er 100, dan komen er in totaal 107 likes op de teller te staan. 7 + 100 = 107. Wij laten dus 100 mensen jouw bericht liken.

Hoe bestel ik ze precies

Om op jouw instagram bericht likes te kunnen leveren moeten we weten om welk bericht het precies gaat. Dit kan op 2 manieren. De eerste manier is door de juiste URL (link) door te geven tijdens je bestelling. Wanneer wij op de link klikken komen we direct uit bij jouw bericht en zullen die vervolgens laten liken.

De tweede manier is dat je de profielnaam aan ons doorgeeft + een duidelijke omschrijving om welke foto het gaat.

Maar om te beginnen ga je naar ‘instagram likes kopen‘ en kies je het aantal dat je wilt hebben. Daarna vul je de link of profielnaam+omschrijving in en rekent af.

foto likes voor instagram bestellen

Waar vind ik de url/link (pc)

Op de pc: Ga eerst naar je profiel. Klik de foto aan. In de adresbalk komt dan de url van de foto te staan. Deze kopieer je en plak je in het bestelformulier. De link ziet er ongeveer zo uit: https://www.instagram.com/p/AbCdefGhiJ/

hoe komt je aan de link van je instagram foto op een pc

Waar vind ik de link in de app

Via de app: Open de instagram app. Klik op je profiel foto. Klik op de foto waarop je insta likes wilt hebben. Rechtsbovenin zie je 3 stipjes staan, klik hierop. Kies voor ‘Link kopiëren’. Ga nu naar het product dat je wilt bestellen. Bij het product zie je een vakje staan met URL. Houdt deze ingedrukt en plak de link. Klaar is kees!

hoe komt je aan de link van je instagram foto via de insta app
0