Facebook Likes kaufen Seite

FB-Likes kaufen

Wir helfen dir, deinen Online-Ruf zu verbessern und in den sozialen Medien zu wachsen. Bei uns kannst du verschiedene Facebook-Like-Pakete kaufen, um deine Seite noch überzeugender zu machen. Hier sind einige unserer Pakete.

Facebook-Likes im Ausland 100

Facebook-Likes (Seite)

(von 20 bis 50.000 Einheiten)

Facebook Nachrichten-Likes kaufen

Facebook Beiträge mögen

(von 50 bis 10.000 Stück)

Facebook Likes und Shares kaufen

Alle FB-Produkte anzeigen

(viele mehr)

HOE WERKT FACEBOOK LIKES KOPEN

STAP 1: KIES JE PAKKET EN PLAATS EEN BESTELLING

Maak een keuze uit onze pakketten, en plaats je bestelling. Als je fans koopt voor je Facebook pagina, voer dan ook je link in (bv, https://facebook.com/mijnfanpagina).

STAP 2: BETAAL VEILIG MET 1 VAN ONZE 8 BETAALMIDDELEN

Heb je geen PayPal-account? Niet erg! PayPal accepteert ook de meest gangbare kredietkaarten. Als je betaling is geslaagd gaan we meteen aan de slag. Dit geldt ook voor andere betaalmiddelen.

STAP 3: WACHT GEDULDIG AF

Onze bestellingen worden binnen de 48u afgerond. Wacht dus geduldig af tot de likes, volgers of views binnenstromen!

STAP 4: TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Proficiat! Je eerste bestelling bij likes-kopen.nl is afgerond.

 

Waarom Facebook likes kopen?

Als antwoord op jouw vraag, waarom facebook likes kopen kunnen wij je dit vertellen. Jouw bedrijf/pagina wordt niet als professioneel gezien wanneer je maar weinig “likes” hebt op Facebook. Bovendien “liken” mensen een pagina niet snel als deze nog maar weinig “Vind ik leuks” heeft.

Likes-kopen.nl is de snelste en goedkoopste oplossing voor dit probleem. Daarnaast hebben Facebook likes ook een positieve invloed op je Google ranking. Alleen maar voordelen dus.

 

Verschil tussen de pakketten

Wij hebben in principe 4 smaakjes waaruit je kunt kiezen. Dit zijn Internationale (buitenlandse) Facebook likes, Nederlandse FB likes (zonder doelgroep), Nederlandse FB likes mét doelgroep bepaling, en Belgische likes mét doelgroep bepaling.

Je kunt dus in feite kiezen voor met of zonder doelgroep. Wil je op een goedkope manier je teller hoger krijgen, dan raden wij de internationale likes aan. Wil je klanten aanwinnen via Facebook, dan zijn de doelgroepen waarschijnlijk het meest interessant voor je.

Wil je werken met een doelgroep dan zijn de kosten een stuk hoger omdat we een maatwerk campagne voor je op gaan zetten. Het minimum aantal is 500 stuks.

Klik op een van de pakketten om door te gaan naar de categorie waar je nog veel meer kunt lezen over het betreffende product.

Nach oben scrollen