Youtube reacties

Laat mensen reageren op je video. Daarmee komt je video nog beter en betrouwbaarder over. Alle reacties zijn in de Engelse taal en zeer relevant.

Toont alle 3 resultaten

Wat is custom?

Custom betekend dat je zelf kunt kiezen welke reacties je onder jouw Youtube video wilt hebben. Deze kun je zelf opgeven en wij zorgen er dan voor dat de comments geplaatst worden.
Als je kiest voor de normale Youtube reacties dan ontvang je random (willekeurige) reacties.

Waarom Youtube comments kopen?

Mensen zullen sneller op je filmpje reageren als ze zien dat er al een aantal comments onder staan. Daarnaast komt jouw youtubefilmpje een stuk aantrekkelijker over. Heeft je video nog maar weinig views of likes? Je kan makkelijk youtube views kopen, youtube likes kopen en youtube abonnees kopen! Laat je video populair lijken door het hebben van een groot aantal views, een paar likes en een aantal comments!
Youtube SEO: Wist je dat het hebben van veel views helpt bij de vindbaarheid van je videos? Wil jij dus bovenaan komen te staan in de zoekresultaten? Koop dan snel al je Youtube-producten bij ons.

Tip om gratis Youtube reacties te krijgen

Wat je kunt doen om gratis YoutubeComments te ontvangen is dat je vragen gaat stellen in je video. Stel vragen aan de kijkers en vertel dat ze hun antwoord in de reacties onder je youtubefilmpje kunnen achterlaten.
Naast free comments kun je ook makkelijk aan duimpjes geraken. Zeg tegen de mensen dat ze niet moeten vergeten om je video een duimpje omhoog te geven!

 

 

0