meer youtube views

Meer YouTube views? Zo krijg je dat voor elkaar

Wanneer je veel moeite hebt gedaan voor het opnemen en bewerken van een video en je deze daarna op YouTube hebt geplaatst, is het fijn als deze ook daadwerkelijk bekeken wordt. Hoe vaker je video’s bekeken worden, des te bekender je wordt. En dat vergroot de kans om echt door te breken als bekende YouTuber en flink geld te verdienen met je kanaal. Daarom willen we je alvast een eind op weg helpen door een paar waardevolle tips met je te delen om meer views te krijgen. Wanneer je deze tips goed toepast, stijgen het aantal views op je video’s vast heel snel.

Bepaal wie je bent en wat je gaat doen

Als je een kanaal begint is het belangrijk om na te denken waarover je video’s gaan en wat jij wilt uitstralen. Wees consistent in je video’s en de boodschap die je overdraagt, want dat schept vertrouwen en een band met de kijker. Als een kijker weet wat hij of zij van jou als YouTuber kan verwachten, is de kans groter dat zij terugkomen zodra jij een nieuwe video plaatst. Ken je doelgroep en weet wat hun interesses zijn. Als je daarop inspeelt met een vast genre of wanneer je vaste dagen kiest waarop je video’s plaatst, merk je snel genoeg dat je consistentie zijn vruchten afwerpt.

youtube abonneer

Bundel je krachten met een andere YouTuber

Misschien zie je andere YouTubers die hetzelfde doen als jij direct als concurrentie, maar dat hoeft niet. Jullie kunnen elkaar ook helpen door jullie krachten te bundelen en een samenwerking aan te gaan. Op die manier krijgen jullie de kans om elkaars volgers bij je eigen kanaal te betrekken en wie weet houden jullie daar allebei nieuwe abonnees aan over. Een samenwerking komt eenvoudig tot stand door iemand simpelweg een berichtje te sturen of aan te spreken en eens te overleggen of jullie een samenwerking met elkaar zien zitten. Hoe jullie die samenwerking vervolgens invullen is helemaal aan jullie, natuurlijk. Wees creatief, origineel en maak er samen iets moois van!

andere youtubers

Vraag mensen om te abonneren

Een manier om meer Youtube views te genereren, is door veel mensen te laten abonneren op je kanaal. Op die manier ontvangen zij een melding wanneer jij een nieuwe video plaatst. Dat maakt de kans groter dat zij deze direct bekijken en niet over het hoofd zullen zien. Daarom is het handig om – net als veel andere YouTubers – aan het eind van de video mensen te vragen om te abonneren. Daarnaast staat het hebben van veel abonnees goed op je kanaal, omdat het professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Daardoor zien mensen die jouw kanaal voor het eerst bezoeken dat je succesvol bent en dat maakt de kans weer groter dat ook zij zullen abonneren.

abonneer youtube kanaal

Laat een reactie achter

Scroll naar boven