Wat is Instagram

[two_fourth class=”” last=”no” ]

Wat is Instagram?

Instagram is een gratis app waarmee je toegang krijgt tot een gigantisch social media kanaal. Door middel van je smartfoon kun je jouw eigen gemaakte foto’s  delen. Deze foto’s kun je eventueel ook nog bewerken en je kunt er tevens een kort commentaar bij plaatsen. Per maand gebruiken meer dan 1 miljoen gebruikers en grote artiesten zoals Rihanna zijn er dol op!

[/two_fourth][two_fourth class=”” last=”yes” ]

wat-is-instagram

[/two_fourth][border ]

[products_slider title=”Instagram likes kopen” per_page=”12″ featured=”no” latest=”no” best_sellers=”no” on_sale=”no” category=”instagram-picture-likes”  order=”desc” layout=”default” ]

[products_slider title=”like pakketten” per_page=”12″ featured=”no” latest=”no” best_sellers=”no” on_sale=”no” category=”instagram-like-pakket”  order=”desc” layout=”default” ]

[border][two_fourth class=”” last=”no” ]

Wie gebruiken Instagram?

Instagram wordt door “gewone” mensen maar ook door “grote artiesten” gebruikt. Bekende namen zijn onder andere: Ophra Winfrey, Kim Kardashian, Anou en Nicki Minaj, zij posten op Instagram regelmatig privé foto’s. Instagram kan gebruikt worden vanaf een leeftijd van 13 jaar maar let wel op als ouder, jonge kinderen kunnen op deze manier makkelijk in contact komen met volwassen die andere bedoelingen hebben.

 

Wat maakt Instagram zo populair

Het is gewoon leuk om foto’s te maken maar zeker ook om ze te delen en foto’s van andere te bekijken. Er zijn tegenwoordig veel tieners en twintigers actief op Instagram, misschien wel meer dan op Facebook

 

Instagram voor beginners

Instagram is een gratis app waarmee je vanaf je smartphone je eigen foto s kunt delen en met één klik kun je deze foto s direct doorplaatsen naar Twitter of Facebook

 

Hoe krijg je volgers of viewers

Vertel aan je al aan je vrienden op Twitter, Facebook en andere sociale media dat je ook op Instagram zit. Like hun foto s, volg anderen en reageer op een positieve manier.

De snelste manier om aan veel volgers te komen is door ze te kopen. Hierdoor heb je een basis en lijkt je voor anderen al veel interessanter om te volgen. Ken je het gezegde, “als er één schaap over de dam is volgen er meer”?

Instagram volgers kopen kan bij ons in de webshop. Naast volgers te kopen kun je ook een specifieke foto laten liken.

Klik voor meer informatie over Instagram volgers kopen of Instagram foto likes kopen

instagram-volgers-kopen

 

Instagram Populair

Instagram is erg populair zeker ook onder bekende personen. Vooral jongeren gebruiken Instagram veelvuldig. Het een gratis app op je smartphone. Je mobiele telefoon heb je haast altijd bij de hand en dat maakt het natuurlijk heel makkelijk om overal foto’s te kunnen maken én te kunnen delen. Deze visuele media wordt steeds populairder en populairder binnen de sociale netwerken.

[/two_fourth][two_fourth class=”” last=”yes” ]

Logo Instagram

Instagram herken je direct aan het logo. Het logo ziet eruit als een blokje met daarop een camera.

 

Voor welke leeftijd

Instagram zeg dat het gebruikt mag worden vanaf 13 jaar, het is wel aan te raden om duidelijke uitleg te geven over de gevaren van online informatie delen.

 

Gebruik je Instagram zakelijk of privé

Instagram werd in eerste instantie vooral privé gebruikt om leuke foto s te delen. Je interesses te delen met vrienden en familie en om op de hoogte blijven van hun interesses. Tegenwoordig wordt Instagram ook ingezet op zakelijk gebied. Instagram behoort namelijk tot de top 5 van de meest populaire sociale media, dus waarom zou je je hier niet profiteren als bedrijf? Door middel van een hashtags # kun je makkelijk je doelgroep vinden.

Visuele contenten worden steeds belangrijker dat zie je op alle sociale media terug komen. De grootste groep gebruikers, 73%, zijn tussen vijftien en 35 jaar. Zij reageren actief en zijn voornamelijk aan het liken. Wat Instagram bijzonder mooi maakt is dat je met je merk op Instagram echt een specifieke groep kunt bereiken, deze groep waardeert vooral visuele content en produceert zelf ook kwalitatieve en originele content. Zij zijn erg enthousiast om samen te werken met merken.

Hier kun je meer lezen over het gebruik van hashtags op Instagram.

instagra-zakelijk

 

Video

Instagram ondersteunt ook de mogelijkheid om een video te plaatsen. De video mag 15 seconde duren en is te uploaden vanaf je telefoon of tablet. Dit onderdeel wordt veel gebruikt voor videomarketing. Je hebt ook de optie om een video op te nemen vanuit Instagram. Er zijn diverse filters aanwezig en je kunt zelf een omslag kiezen. Bij ons kun je ook video views kopen!

 

Adverteren Instagram

In het najaar van 2015 zal ook adverteren op Instagram mogelijk worden, het wordt een onderdeel van de Business Toolkit.[/two_fourth]

Geef een antwoord

0