Gratis tiktok volgers

Gratis TikTok volgers: Dit Is Hoe Je Ze Krijgt

TikTok is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gebruikte social media platformen. Om deze reden trekt het platform veel nieuwe gebruikers, die natuurlijk allemaal maar al te graag TikTok famous willen worden. Het aantal volgers dat je hebt speelt hier een grote rol in. Maar wat moet je doen wanneer je geen geld wil uitgeven en afhankelijk bent van gratis TikTok volgers?

Waarom zijn meer gratis volgers op TikTok belangrijk?

Voordat we je enkele tips meegeven, is het goed om te weten waarom volgers op het TikTok platform zo belangrijk zijn. Ze zorgen er namelijk niet direct voor dat je een blauw vinkje bemachtigt, dus waarom zou je hier moeite in steken?

Meer TikTok volgers helpen bij:

  • Geld verdienen: des te meer volgers je hebt, des te meer mogelijkheden je hebt om geld te verdienen via TikTok.
  • Vaker op de For You pagina: het aantal volgers dat je hebt zijn naast likes, reacties en views één van de factoren die hier bij meespelen. 
  • Onderlinge samenwerkingen: andere TikTok creators zullen eerder met je willen samenwerken wanneer je een mooi aantal volgers hebt.
  • Meer aanzien: met veel volgers zien gebruikers je als rolmodel.

Waarom lukt het mij niet om te groeien in volgers?

Als eerste moet je jezelf afvragen waarom je momenteel niet veel in volgers groeit. Wellicht is je niche niet duidelijk voor anderen, spreek je de verkeerde doelgroep aan of is je content niet interessant genoeg. 

Kijk voordat je aan de slag gaat met de onderstaande tips eens kritisch naar je eigen account. Welke video’s scoorden bizar laag? Is er een periode geweest dat je views en likes beter gingen? Is je profiel wel goed ingedeeld? Het heeft geen zin om extreem veel moeite in een account te steken, waar eigenlijk te veel mis mee is. Dan kun je er beter voor kiezen om opnieuw te beginnen.

Gratis TikTok volgers via websites

Wanneer je enkel de term ‘gratis tiktok volgers’ op Google intypt krijg je al snel tientallen hits met websites die jou beloven om gratis TikTok volgers te leveren. Waar de ene website wellicht betrouwbaar is, en je in ruil voor je e-mailadres (deze kunnen zij gebruiken voor e-mailmarketing) daadwerkelijk gratis volgers krijgt, moet je wel oppassen. Niet iedere website is namelijk betrouwbaar.

Wanneer deze websites je vragen om je wachtwoord in te voeren, is dit sowieso al een grote RED FLAG. Om meer volgers te krijgen heeft het platform namelijk helemaal niet jouw wachtwoord nodig. Doe dit dan ook nooit, en voorkom dat je gehackt wordt. 

Tips voor gratis TikTok volgers

Wil je graag organisch groeien op TikTok? Dan zul je tijd en energie in het platform moeten steken. De onderstaande tips helpen je een handje op weg en zorgen ervoor dat je meer gratis TikTok volgers op je account krijgt.

Geef niet direct op

De meest voorkomende fout wanneer iemand een nieuw TikTok account opstart, is dat ze te snel opgeven. Dat de eerste paar video’s niet direct een succes zijn en je maar enkele volgers hebt, wil niet meteen zeggen dat je het slecht doet. Wanneer je de juiste niche hebt gekozen en jouw content ook van goede kwaliteit is, komen de volgers vanzelf wel.

Het TikTok algoritme heeft even de tijd nodig om te bepalen voor wie jouw content geschikt is. Des te meer goede video’s jij plaatst, des te eerder ze hier achter komen. Veel mensen geven het voor deze tijd al op, waardoor ze niet straks een grote piek van volgers krijgen. Super zonde, want met een nieuw account zullen ze tegen exact ditzelfde probleem aanlopen. Een virale video binnen enkele video’s komt echt maar heel weinig voor.

Vraag je kijkers om je te volgen

Nee, niet op een smekende en vervelende manier! Dit zorgt er enkel voor dat mensen je met een boog ontwijken. Maar je mag zeker best wel in enkele video’s aan het einde de kijker positief stimuleren om op het volg knopje te drukken. Bijvoorbeeld door de zin “Vond jij deze video interessant? Vergeet dan zeker niet om mij te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van….!”

Hou het vrijblijvend en kort, dan zul je al snel zien dat je meer gratis TikTok volgers krijgt.

Reageer onder andere video’s 

Door elke dag op andere goede video’s binnen jouw niche en met dezelfde doelgroep te reageren zorg je voor meer naamsbekendheid. Hierdoor val je bij kijkers steeds meer op, en zullen ze jouw account sneller bekijken.

Om dit te realiseren moet je niet enkel een emoticon plaatsen bij andere video’s. Dit zal niet opvallen bij kijkers en is dus zonde van je tijd. Het is veel beter om een interessante of boeiende reactie te schrijven, waarbij je de video aanvult met je eigen informatie. Probeer hierbij niet arrogant over te komen, en de video maker te bedanken voor zijn nuttige tips! 

Maak video’s over relevante onderwerpen

Door relevante en informatieve content te maken en ingaat op het laatste nieuws binnen jouw branche die jouw doelgroep aanspreekt, zet je jezelf als een expert neer. Gaat jouw TikTok account voornamelijk over fitness? Bespreek dan eens de nieuwste supplementen en geef jouw kijkers tips over waar jij jouw supplementen haalt. Er zijn binnen elke niche wel relevante onderwerpen waar je een video over kunt maken.

Relevante onderwerpen worden vaak door veel gebruikers gezocht, waardoor ze sneller viraal gaan. Dit is dus een makkelijke manier waarop je sneller op de For You pagina komt, en dus meer kans hebt op gratis TikTok volgers.

Duet grotere content creators

Plaatst een van jouw favoriete grote content creators op TikTok een extreem waardevolle en goede video? Dan kun je deze als duet opnemen. Op deze manier wordt jouw video sneller met meer mensen gedeeld, en heb je ook kans dat de content creator zelf de duet ook nog eens herplaatst! 

Tijdens het duet kun je jouw eigen mening geven of zelf aan het einde extra informatie toevoegen. Wees wel altijd respectvol, je wil niet dat dit ene duet er juist voor zorgt dat je imagoschade oploopt en de komende tijd enkel volgers verliest in plaats van groeit. Duet ook voornamelijk alleen maar content creators met dezelfde doelgroep, om het TikTok algoritme zo goed mogelijk te sturen.

Meer gratis TikTok volgers op een bedrijfsaccount

Heb jij sinds kort een bedrijfsaccount op TikTok, omdat je het ene na het andere bedrijf viral ziet gaan, maar lukt het zelf niet? Dat is niet gek, veel bedrijven hebben moeite met het maken van goede content die aanslaat bij TikTok gebruikers. Wij naast de bovenstaande handige tips ook enkele extra tips speciaal voor deze accounts op een rijtje gezet.

Entertainende content

Veel bedrijven denken dezelfde content als op Instagram of Facebook ook zo op TikTok te kunnen plaatsen. Dit is een grote vergissing, TikTok is een platform waarop kijkers entertaint willen worden, niet naar saaie reclame spots willen kijken. Daarbij is de doelgroep op TikTok veel jonger dan bijvoorbeeld Facebook. 

Werk zoveel mogelijk met de 80/20 regel; maak en plaats 80% van de keren een leuke grappige video, waardoor er 20% overblijft voor reclamespotjes. 

Voorbeelden van leuke content op TikTok:

  • Kijkjes achter de schermen
  • Medewerkers die meedoen met TikTok dansjes
  • A day in the life van een medewerker
  • This or that; kantoor editie

Interactie met kijkers

Met alleen het maken en plaatsen van content houdt het niet op! Veel van jouw klanten zien social media als een makkelijke manier om vragen te stellen of met je in contact te komen. Het dagelijks bijhouden van je inbox is daarom super belangrijk. Doe je dit niet, kun je mogelijke klanten mislopen.

Daarnaast reageren klanten vaak op bedrijfsvideo’s om hun mening te uiten. Krijg je negatieve feedback van een klant onder een TikTok video? Dan is dit je kans om aan andere gebruikers te laten zien hoe je hier mee om gaat. Verwijder de reactie niet en reageer er op een nette manier op. Zo zien klanten dat je aan goede klantenservice doet. 

Maar ook als klanten wel leuk reageren, is het belangrijk om ze te bedanken voor hun aankoop of dat je er naar uit kijkt om te lezen wat ze van het product vonden. Dit zorgt voor meer klantenbinding en helpt je met het opbouwen van lange klantenrelaties.

Doe ook als bedrijf mee aan challenges

Ook met jouw zakelijke account kun je prima meedoen aan enkele populaire challenges! Sterker nog, hiermee maak je het account meer menselijk, wat meer gratis TikTok volgers zal opleveren. In eerste instantie zal dit ervoor zorgen dat je uit je comfortzone moet stappen. Maar je zal zien dat wanneer je wat meer mee gaat met de doelgroep, je veel meer uit het platform haalt. Zo werken tegenwoordig veel bedrijven samen met hippe content creators om hun bedrijf ook onder de aandacht te brengen van een jongere doelgroep. 

Met alle bovenstaande tips moet het jou vast lukken om meer gratis TikTok volgers op je account te krijgen! Of wil jij probeer onze geheim tools? kliek hier! Wil je ook graag leren hoe je meer gratis TikTok likes krijgt? Bekijk dan ook deze blog eens, waar we je 9 handige tips meegeven.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven