Maak kennis met ons Spaarpunten systeem

Vanaf heden kun je gebruik maken van ons SPAARPUNTEN SYSTEEM!

Maak een gratis account aan om mee te sparen. Punten=Korting.

REVIEW PLAATSEN = 1,00 Euro korting

Likes-Kopen.NL maakt het klanten nóg leuker om te shoppen! Met ieder product kun je namelijk punten sparen. Het ene product levert je meer punten op dan het andere. De spaarpunten worden aan je account toegevoegd na het afrekenen. Een goede reden dus om niet als gast af te rekenen, maar een account bij ons aan te maken. Zo kun je bij je volgende bestelling al profiteren van extra korting! Een account aanmaken kan door bovenaan het scherm te klikken op login/registreer.In je account worden al je bestellingen, facturen, en spaarpunten bijgehouden!

Extra punten verdienen

Door een account aan te maken, krijg je de eerste 50 punten cadeau. Deze kun je bij je bestelling meteen verzilveren! Daarnaast kun je vanaf nu ook punten verdienen met het geven van positieve product reviews! Zodra de review is goedgekeurd, ontvang je de punten op je account erbij. Je kunt een review achterlaten wanneer je ingelogd bent.

  • Account aanmaken=50 punten
  • Positieve review=75 punten (TIP)
  • Bij ieder product dat je koopt ontvang je punten

Heb je 5 verschillende producten gekocht, dan kun je 5 reviews plaatsen, en dus 5,- EURO verdienen.

 

Inzetten/uitbetalen

De spaarpunten kun je alleen inwisselen voor korting. Deze kun je niet laten uitbetalen per bank. Je kunt ze dus alleen gebruiken voor producten. Je kunt overigens niet meer punten verbruiken dan dat je aan korting kunt krijgen. Stel je hebt 10,00 euro aan spaarpunten staan, en je product kost 7,95 euro, dan kun je niet meer dan 7,95 euro opnemen aan korting. De 2,05 euro die overblijft, blijft op je account staan.

 

Spaarpunten inwisselen voor korting

hoeveelheid spaarpuntenDe spaarpunten kun je bij je volgende bestelling inwisselen tegen extra korting, maar je kunt ze ook een andere keer inwisselen. Heb je voldoende punten gespaard, dan kun je de volgende keer mogelijk een product kopen zonder dat het je iets kost. Gratis producten dus!

 

Wat zijn de punten waard

De waarde van de punten zijn als volgt: 75 punten is 1,00 euro waard. Er is geen minimum besteding wat het aantal punten betreft.

 

Waar staan de punten

spaarpunten ontvangenBij ieder product staat vermeld hoeveel spaarpunten het oplevert. Dit staat bij de winkelwagenknop in de buurt. Tijdens het afrekenen krijg je te zien hoeveel punten je totale bestelling oplevert. Dit tegoed wordt opgeslagen in je account.

Heb je spaarpunten op je account staan, dan kun je ze tijdens het afrekenen opnemen. Voor opnemen klik je op de knop ‘Korting pakken’. Wil je door sparen, dan klik je natuurlijk niet op de knop.

 

0