Service en betrouwbaarheid

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Daarom zijn wij ook aangesloten bij een webwinkel keurmerk genaamd “Webwinkel Keur” om zodoende extra service en betrouwbaarheid te bieden. Om deel te mogen nemen als webshop moet je aan strenge regels voldoen, want het keurmerk wordt niet zomaar afgegeven! Likes-Kopen.NL voldoet aan alle regels die het keurmerk stelt en mag daarom met trots het keurmerk voeren. Via deze link kom je op hun website om het te controleren: Webwinkel keur Likes Kopen

webwinkel keur
kiyoh-logo
bergman juridisch advies

Onafhankelijke geschillencommissie

Doordat wij bij het keurmerk zijn aangesloten kun je altijd terugvallen op een onafhankelijke geschillencommissie die je bijstaat. Niet dat dat nodig is want met ons kom je er altijd uit! Service vinden wij heel belangrijk. Veel klanten komen bij ons terug vanwege de prettige samenwerking en betrouwbaarheid.

Streng privacy beleid

Wij hanteren een streng privacy beleid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de vertrouwelijke gegevens die je als klant bij ons achterlaat in veilige handen is. Wij voldoen volledig aan de nieuwe AVG (gdpr) wetgeving en hebben onze shop door Bergman juridisch adviesbureau laten controleren om de puntjes op de i te zetten.

Reviews bekijken en/of achterlaten

Reviews vind je op onze site bij de producten, maar ook bij Webwinkel keur en Kiyoh welke onafhankelijke partijen zijn.

Reviews vinden wij heel belangrijk, daarom belonen wij je ook voor het geven van een review. Wanneer je een account op onze site hebt aangemaakt, dan spaar je automatisch mee met ons spaarprogramma. Bij iedere aankoop ontvang je punten welke je tijden het afrekenen kunt inwisselen voor korting. Ook door het reviewen van een product verdien je punten! Hier kun je meer lezen over ons spaarprogramma.