punten sparen door reviews te geven

Extra korting door het geven van een review

Heb je een gratis account aangemaakt, dan ontvangt je automatisch de spaarpunten in je account wanneer je een product koopt.

Nadat het product (bijvoorbeeld Insta volgers) geleverd is kun je een review bij het gekochte product achterlaten. In ruil voor jouw beoordeling ontvang je extra spaarpunten en die kun je bij je volgende aankoop weer inwisselen voor korting!

Waarom reviewen

Reviews zijn erg handig want ze vertellen hoe iemand het product ervaren heeft. Dit zorgt een extra stukje aanvulling op de productbeschrijving. Nieuwe klanten krijgen dan een nog beter beeld van het product.

Daarnaast belonen we je voor het geven van een review met spaarpunten. Een win-win dus!

Hoe maak ik een gratis account aan

Een account aanmaken kan op 2 manieren.
Manier 1: Wanneer je een product afrekent dan wordt er gevraagd of je meteen een account aan wilt maken. Het wachtwoord van je account wordt per mail toegestuurd.

Manier 2: Bovenaan de webshop vind je een knop ‘account aanmaken’. Klik hierop en kies voor registreren. Je vult je email adres in en het wachtwoord wordt per email naar je toegezonden. Met je email en nieuwe wachtwoord kun je vervolgens inloggen.

Hoe kan ik het bestelde product een beoordeling geven

Om een product te reviewen dien je eerst in te loggen. Vervolgens ga je naar ‘bestellingen’. Hier tref je een overzicht van al je bestellingen. Klik op het bestelnummer en kies vervolgens het product dat je wilt reviewen. Je komt nu bij het product uit dat je gekocht hebt en kunt daar op beoordelingen of klantbeoordelingen klikken.

Hoeveel punten levert een review op

Iedere review levert je 75 punten op. De punten worden opgeslagen in je account. Het kan tot 24 uur duren voordat de punten zijn bijgewerkt in je account omdat we dit handmatig toevoegen. De punten kun je bij je volgende bestelling inwisselen voor korting.

Laat een reactie achter

0