instagram volgers kopen

Instagram volgers kopen

Meer Instagram volgers, wie wil dat nou niet?

Er zijn verschillende manieren om aan meer Insta volgers te komen. Zo kun je goede foto’s posten met relevante hashtags. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken en op zoek gaan naar mensen die de #follow4follow hashtags gebruiken, en die volgen. Zij volgen je dan terug. Op die manier kun je gratis volgers krijgen. Om je een hoop werk te besparen kun je natuurlijk ook gewoon Instagram volgers kopen.

Volgers kopen

toevoegen-winkelmand-insta-volgersInstagram volgers kopen is heel eenvoudig. Het enige wat daarvoor nodig is, is je profielnaam. In onze webshop kun je de volgers kopen. Daarbij kun je uit verschillende aantallen kiezen van 100 stuks tot vele duizenden. Tijdens het bestellen, vul je de naam in van je profiel. Dat mag zo: instagram.com/voorbeeldprofiel maar ook zo: voorbeeldprofiel.

Terugkoppeling

Van ons ontvang je een terugkoppeling zodra je besteld hebt. Hierop staat het bestelde product, je profiel, en het aankoopbedrag. In de bijlage tref je de factuur.

Zodra wij de bestelling in behandeling nemen, ontvang je nog een mail. In deze mail tref je een screenshot van je profiel waarop zichtbaar is hoeveel volgers je hebt. Vanaf dat moment zie je de volgers ook op je profiel erbij komen. Binnen enkele minuten zie je dus het aantal volgers op je Instagram profiel al toenemen.

Zodra alle volgers geleverd zijn, ronden wij de order af. Ook hiervan ontvang je bericht.

Doelgroep opgeven

instagram volgers kopen doelgroepGa je Instagram volgers kopen, dan kun je geen doelgroep opgeven. De volgers zijn namelijk geheel willekeurig en Internationaal. Dat betekent dat dit mensen zijn uit het buitenland. Nederlandse volgers kunnen wij je via deze weg niet leveren.

Wil je echte Nederlanders dan kunnen wij je wel het automatiseerpakket aanraden. Met het automatiseerpakket kun je namelijk echte Nederlanders krijgen die tot je doelgroep behoren. De doelgroep wordt bepaalt door de hashtags die je opgeeft tijdens het bestellen. Let erop dat de woorden ook alleen in Nederland voorkomen en dat het geen Internationale woorden zijn zoals makeup, beauty of fitness. Anders krijg je alsnog mensen die niet alleen Nederlands zijn.

Met het automatiseerpakket is wel je accountnaam + wachtwoord vereist. Wij koppelen namelijk jouw profiel aan onze server. Wil je dat niet dan kun je altijd losse Intagram volgers kopen.