instagram profiel op prive

Instagram profiel openbaar maken

Een Instagram profiel kun je privé maken en openbaar maken. Dit doe je met de privéstand die je bij de instellingen kunt terugvinden. In de privéstand kunnen andere mensen niet je berichten (foto’s en video’s) zien. Ga je likes of volgers kopen voor Instagram, zorg er dan voor dat je profiel niet op de privé stand staat, anders kunnen er geen diensten worden geleverd. Bestel je toch volgers, likes of andere producten voor je Instagram profiel, dan ontvang je van ons een email waarin wij vragen het account van de privé stand af te halen en te laten zolang de levering nog niet voltooid is. 

Hoe de Privé stand aan- en uitzetten

dit-account-is-prive-instagramOm de privestand in of uit te schakelen, moet je de app openen op je mobiel of tablet. Vervolgens klik je rechtsonder in het scherm op je profielfoto. Daarna klik je rechtsboven in het scherm op het menu icoon (3 stipjes). Het hoofdmenu verschijnt in beeld en je kunt naar beneden scrollen totdat je bij ACCOUNT komt. In dit lijstje staat ‘Privé-account’ met een schuifje. Dit schuifje kan grijs en blauw zijn. Grijs = uit en Blauw = aan. Wanneer je het schuifje beweegt, dan krijg je een melding die je informeert dat je berichten openbaar worden gemaakt.

openbaar maken instagram profiel

FAQ’s Instagram profiel openbaar maken

Wat zien mensen als de privéstand aanstaat? Het enige wat iemand ziet, wanneer je account prive is, zijn het aantal bericht, het aantal volgers, het aantal mensen dat jij volgt en je profielfoto. Alle berichten waaronder de foto’s en video’s blijven verborgen. In het scherm verschijnt de volgende melding: Dit account is privé. Volg dit account om zijn/haar foto’s en video’s te bekijken. Je Instagram profiel openbaar maken zorgt voor het verschil.

 

Zakelijke business profielen

Wanneer je de pagina als zakelijk / business profiel hebt ingesteld, dan is er geen privéstand mogelijk. Wanneer je toch je insta page op profiel wilt zetten om een of andere reden, dan kun je omschakelen van zakelijk naar persoonlijk, en dan alsnog de privéstand inschakelen.

 

Likes en volgers kopen

instagram-icoonWil je likes of volgers kopen voor Instagram, of een ander product? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Wij hebben namelijk heel veel verschillende producten in verschillende aantallen. Grotere aantallen zijn meestal goedkoper. Doe daar dus je voordeel mee. Doorgaans is de levertijd binnen 24 uur.

Scroll naar boven