Instagram Automatiseren

Meer activiteit op je Instagram account? Laat hem dan eenvoudig automatiseren!

Wil je ook meer echte volgers, echte likes en echte reacties ontvangen op je Instagram account? Bestel dan deze service! De doelgroep bepaal je eenvoudig zelf.

Enig resultaat

Likes, volgers en reacties

Bepaal zelf wat je wel en niet ontvangt. Kies daarbij uit:

Volgers [aan/uit]

Likes [aan/uit]

Reacties [aan/uit]

 

De juiste doelgroep

Wil je alleen likes, volgers en reacties van een specifieke doelgroep? Dat kan! Geef aan ons de relevante hashtags door welke met je doelgroep te maken hebben en wij zorgen ervoor dat deze mensen jou gaan likes, volgen of een reactie geven, afhankelijk van de opgegeven keuze.

 

Echte Nederlanders

Wil je 100% echte Nederlanders erbij krijgen, zorg dan dat je hashtags ook 100% Nederlands zijn. Fitness is bijvoorbeeld een Internationaal woord. Daarmee krijg je mensen van over de hele wereld. Haarmode is bijvoorbeeld een 100 procent Hollands woord en daarmee krijg je alleen de Nederlandse mensen erbij. Zo simpel werkt het. Er is geen limiet aan hashtags die je op kunt geven.

 

Hoe werkt ons automatiseerpakket

Wij koppelen jouw profiel aan ons unieke systeem. Daarmee gaan wij relevante mensen benaderen aan de hand van de opgegeven hashtags. Mensen die deze hashtags bij hun foto hebben gezet, worden benaderd. Wil jij bijvoorbeeld alleen likes ontvangen, dan gaan wij vanuit jouw profiel deze mensen alleen liken. In 75% van de gevallen levert dit jou ook een like op. Zo werkt het ook bij reacties en volgers. Wat je wel moet weten is dat ‘volgend teller’ kan oplopen wanneer je voor ‘volgers ontvangen’ kiest. Wie jou niet terugvolgt wordt door ons automatiseerproces weer automatisch ontvolgd.

 

Het aantal volgers, likes en reacties

Vooraf is het niet te voorspellen hoeveel likes, reacties en volgers het automatiseerpakket gaat opleveren. Dit hangt af van een aantal zeer specifieke factoren. Hoe vaker een bepaalde hashtag wordt gebruikt op Instagram, hoe meer mensen er benaderd kunnen worden. Hoe specifieker je doelgroep, hoe lager de aantallen zijn.

 

Welke pakketten hebben wij

Het automatiseerpakket werkt op basis van tijd. Je koopt een pakket in van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Daardoor wordt je account dus 1, 3 of 6 maanden lang geautomatiseerd. De tijd koop je vooraf in. Is de tijd op, dan stopt het proces automatisch.

 

Wat is belangrijk om te weten

Ons systeem gaat aan de slag met jouw profiel en gaat mensen volgen, likes en een reactie achterlaten. Maar net welke voorkeuren je hebt opgegeven. Instagram zelf denkt dat dit een echt persoon is. Twee mensen tegelijkertijd iemand volgen/likes/etc. klopt volgens Instagram niet en dat kan lijden tot een wachtwoordreset waarbij je een nieuw wachtwoord moet instellen uit veiligheid.

Wat kun je wel en wat kun je niet? Berichten en video’s posten is geen enkel probleem wanneer het automatiseerpakket draait. Zelf volgen/likes/reageren kan dus niet.

 

Loopt mijn profiel op wat voor manier gevaar

Nee, het profiel loopt geen enkel gevaar. Het enige wat kan gebeuren is dat je een nieuw wachtwoord moet instellen wanneer je zelf gaat reageren/likes/volgen.

 

Tips om meer uit je account te halen

Hierbij geven je een aantal gratis tips om meer uit je Instagram account te halen.

1 – Gebruik zelf bij iedere foto goede en relevante #hashtags

2 – Zorg ervoor dat je meer dan 5 foto’s op je profiel hebt staan. Zo wordt je sneller gevonden.

3 – Meer volgers op je profiel levert je een betere positie op in de zoekfunctie van Instagram.

4 – Volg andere mensen zodat zij jouw weer volgen.

 

Volgers kopen

Je kunt ook Instagram volgers kopen bij ons. Een snelle en doeltreffende manier om het aantal volgers op je profiel op te hogen. Voor Instagram hebben wij nog meer producten waaronder video views, reacties op berichten en auto likes.