korting sparen

Sparen voor korting

Nieuw – Sparen voor korting!

Vanaf nu hebben wij een spaarsysteem waarbij je voor extra korting kunt sparen. Bij elk artikel die je koopt krijg je punten. Deze punten worden automatisch na het afrekenen op je account bijgeschreven. De volgende keer wanneer je een product koopt, kun je de punten uit laten betalen in de vorm van korting!

Account aanmaken

Om gebruik te maken van ons spaarsysteem, heb je een account nodig. Een account maken is gratis, en kun je op 2 manieren aanmaken. Optie 1 is door (rechts) bovenaan op Login/registreer te klikken. Daar heb je de mogelijk om je te ‘registreren’. Optie 2 is tijdens het afrekenen in het factuurveld ‘maak een account aan’ aan te klikken.

 

Mijn account

mijn accountBij mijn account kun je niet alleen terugzien hoeveel spaarpunten je hebt opgebouwd, maar ook de facturen, eerdere aankopen, downloads, en factuurgegevens. Als je bent ingelogd, dan zie je bovenaan in het scherm ‘Welkom+jouw naam’ staan.

 

Verdienen van extra spaarpunten

Er zijn twee manieren om extra spaarpunten te verzamelen. De eerste manier is door een account aan te maken. Zo krijg je 50 punten cadeau. Daarnaast belonen wij positieve product reviews ook met punten. Dit kan per product weer verschillen. Het minimum aantal punten is 5.

 

Wat zijn de spaarpunten waard

waarde-punten75 punten is 1,00 euro aan korting. Wil je sneller profiteren van je korting, dan kun je ook de producten los kopen, in plaats van in een keer. Hoeveel punten een product oplevert is heel verschillend. Tijdens het afrekenen zie je hoeveel spaarpunten je totale bestelling oplevert. Overigens staat bij ieder product ook vermeld (boven de ‘voeg toe’ knop) hoeveel punten het product zelf oplevert.

Scroll naar boven