Influencer koopt Instagram volgers, ACM handhaaft

De ACM kan jouw social media kanaal gelukkig niet opschorten

Voor het eerst influencer op de vingers getikt door de ACM.” Dit bericht stond onlangs met koeienletters in de Volkskrant.

Hoewel de ACM al jaren bestaat, hebben zij zich nog nooit zo hard laten horen over het kopen van views, volgers en likes. De influencer in kwestie had zijn volgers om de tuin geleid door nepvolgers te kopen. Zo leek zijn webshop veel populairder dan die daadwerkelijk was. Van de ACM moest de influencer hier onmiddellijk mee stoppen en al zijn neppe volgers verwijderen. Het lijkt er op dat de ACM er vanaf nu serieus werk van gaat maken.

Maar, niets is minder waar! Jij hoeft je gelukkig geen zorgen te maken. De ACM heeft heel weinig invloed op wat er gebeurt in de wereld van social media. Zij zullen jouw account dan ook echt niet aan gaan pakken.

De mensen van de ACM, wat doen die?

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) ziet erop toe dat bedrijven zich houden aan de regels voor concurrentie. Ze houden in de gaten of bedrijven niet aan sluikreclame doen, geen gevaarlijke producten verkopen of liegen over wat ze doen. De ACM is er om de consument te beschermen voor deze praktijken.

Het is een traag orgaan, zeker op het gebied van het internet en social media. Gelukkig hoef jij je helemaal nergens over druk te maken! Jij kunt jouw Instagram, TikTok en YouTube accounts gewoon nog een zetje geven door volgers en likes aan te schaffen. Jij koopt bij likes-kopen.nl namelijk heel eenvoudig échte Nederlandse volgers. Er is dus geen sprake van nepvolgers, neplikes of nepviews.

Waarom de ACM jouw social media account niet kan opschorten

De wereld van social media verandert dag op dag. De ACM kan deze veranderingen totaal niet bijhouden. Het is daarom ook dat zij nú pas een keer een influencer die nepvolgers heeft gekocht op de vingers tikt. Dit is sowieso de voornaamste reden waarom er totaal geen reden tot paniek is.

Bovendien is het volgens de kleine lettertjes helemaal niet verboden om likes, volgers en views aan te schaffen. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw aankopen bij likes-kopen.nl. Waar jij zelf wel op moet letten is dat je echt actief bent op jouw social media kanalen. Door dit te doen zorg jij er voor dat de organische groei alleen maar sterker zal toenemen.

Jouw volgers ontvangen, zo gaat dat

Een van de artikelen die je bij likes-kopen.nl kunt aanschaffen, zijn TikTok volgers van een hoge kwaliteit. Deze volgers zijn afkomstig van échte profielen van een hoge kwaliteit. Deze volgers komen vanuit de hele wereld. Er wordt geen gebruik gemaakt van robots die automatisch starten zodra je betaling binnen is. Je privacy wordt tevens 100% gewaarborgd.

Je kunt er dus volledig op vertrouwen dat jouw gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Als klant zul jij zeker weten helemaal tevreden zijn met dat wat je ontvangt. De kanalen waar deze volgers, likes en views voor gekocht werden, zagen al snel dat ze meer bereik, meer likes en meer omzet kregen.

Er wordt enorm veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de producten die verkocht worden op likes-kopen.nl. Daarom kun jij altijd met een gerust hart de diensten in de webshop kopen.

De voordelen van échte volgers kopen

Het mag geen verrassing zijn dat het kopen van social media volgers ontzettend veel voordelen heeft. Grote databases met daarin échte volgers bieden mogelijkheden voor iedereen die zijn of haar social media kanaal wil laten groeien. Koop jij volgers voor jouw TikTok, Instagram of YouTube? Dan merk je al snel dat jouw social media kanalen een enorme boost krijgen.

Het kopen van nepvolgers en neplikes wordt dus steeds meer onder de loep genomen door de ACM. Daarom is het belangrijk om goed te bekijken welk soort volgers en likes jij koopt. Er zijn op het internet voldoende bedrijven te vinden die beloven grote resultaten te behalen met het verkopen van nep-likes en nep-volgers, maar dit is dus steeds vaker geen goed idee.

Wat wel een mogelijkheid is, is om échte likes en échte volgers in te kopen. Doe je dit? Dan heeft de ACM geen enkele reden om jou een boete te geven. Echte mensen die jou volgen en jouw berichten en posts liken, vallen uiteraard niet onder de aangescherpte regels van de ACM.

Het algoritme houdt jou niet meer tegen!

Het social media landschap verandert dagelijks. Iedere dag komen er wel nieuwe diensten bij, vervallen oude manieren van groeien en wordt het algoritme omgegooid. Dit wordt vaak als ontzettend storend ervaren. Jij wilt natuurlijk dat jouw social media kanaal organisch groeit. De constante veranderingen gooien vaak roet in het eten. Hier kun je zelf verandering in brengen! Heb jij geen grote échte hoeveelheid volgers? Dan sta jij als het ware boven het algoritme.

Daarom is het zeker voor startende influencers belangrijk om snel een grote hoeveelheid echte volgers op hun kanalen te krijgen. Ben jij net aan het starten als influencer? Of ben jij al langer bezig als influencer, maar wil jij de groei van jouw kanaal nog een boost geven? Dan is het aanschaffen van échte volgers een verstandige stap om te maken.

Omdat websites zoals likes-kopen.nl altijd een vinger aan de pols houdt als het gaat om veranderingen in het algoritime of acties van de ACM, weet jij zeker dat de gekochte volgers waarde zullen toevoegen aan jouw social media account en jou zullen helpen om jouw account te laten groeien.

Bescherm jouw account tegen de ACM!

Wil jij er zeker van zijn dat de ACM jou niet opdraagt om je volgers te verwijderen of om jou een boete te geven? Dan is het van groot belang dat jij jouw views, likes en volgers bij een legitieme website aanschaft. Je hoeft dus niet zelf aan te modderen met een third-party app.

Zo’n app is vaak onhandig en slurpt veel tijd en energie. Daarnaast is het volgens de regels van Instagram verboden om zo’n app te gebruiken. Jij zet jouw tijd natuurlijk veel liever in voor nuttige dingen zoals het creëren van nieuwe content!

Alleen al om deze redenen is het slim om de groei van jouw social media uit te besteden aan webshops zoals likes-kopen.nl.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven