klanten krijgen via facebook

Van Facebook volgers naar klanten

Eindelijk heb je een redelijk aantal volgers opgebouwd op je Facebookpagina. Je bent er een hele tijd mee bezig geweest en nu heb je resultaat. Maar nu komt de volgende stap. Hoe zorg je ervoor dat deze volgers ook daadwerkelijke klanten worden? Om je hierbij te helpen hebben we een aantal handige tips voor je opgesteld.

Het begint dus met het hebben van een aantal volgers. Heb je er toch moeite mee om volgers te trekken en heeft jouw pagina niet het bereik dat je eigenlijk zou willen? Hiervoor is een eenvoudige en snelle oplossing. Koop je Facebook likes. Door kwalitatieve Facebook likes te kopen, welke je zelf kunt selecteren naar jouw doelgroep, verbreed je het bereik enorm en het zal zeker opvallen dat je zoveel likes hebt. Je vergroot je bereik en de Facebookvolgers zullen al snel volgen. Succes gegarandeerd!

meer volgers op facebook

Verzamel data via Facebook

Facebook is een handig medium voor het verzamelen van informatie over je klanten. Je kunt data van je klanten opslaan en bekijken, waar je voor je marketingstrategie veel aan zult hebben. Speel in op de wensen en behoeften van je bezoekers en haal hier je succes uit. Begin een ‘like, deel en win actie’ en vergroot je bereik. Begin een wedstrijd en laat mensen zelf creatief meedoen, interactie werkt altijd. Ook verzamel je op deze manier handig contactgegevens van deelnemers.

Zorg dat mensen alleen reacties kunnen plaatsen bij het invullen van een email adres. Je verzamelt ook zo handig contactgegevens en deze kun je later weer gebruiken. Stuur bezoekers door naar je website middels een ‘call to action-knop’. Via een eenvoudige button stuur je bezoekers regelrecht door naar je webshop.

gerichte likes facebook

Aan de slag met de verzamelde data

Je hebt voldoende data verzameld om er mee aan de slag te gaan. Met de verzamelde informatie heb je een fijn medium in handen om je verkoop te verbeteren. Misschien zie je op het eerste gezicht geen informatie waar je iets aan hebt, de kunst is om gericht te kijken naar de data. Bedenk van tevoren welke informatie je eruit wilt halen en ga dan pas de data analyseren. Zo kom je er misschien achter dat de doelgroep die je voor ogen had niet de perfecte doelgroep is voor jouw product.

Nu je precies weet wat er allemaal speelt in je doelgroep en wat de mensen bezig houdt, kun je daar op inspelen. Zorg dat je posts aansluiten op de interesses van je volgers en ook dat je eventuele oplossingen biedt voor een eventueel probleem dat je veel voorbij ziet komen. Breng deze punten extra goed onder de aandacht en men zal zeker gaan reageren.

Het is misschien wat werk om dit allemaal in gang te zetten, je hebt er wel gegarandeerd baat bij als bedrijf en de verkoopcijfers zullen stijgen. Maak het jezelf niet te lastig en koop je Facebook likes online, deze eerste stap helpt je op de weg naar succes.

facebook data verzamelen

Laat een reactie achter

Scroll naar boven