Likes Belgisch

Belgische Facebook likes kopen
Wil je Belgische Facebook likes kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. De likes zijn speciaal bestemd voor bedrijfspagina’s, fanpages, een community, of winkel

De likes waar het hierom gaat zijn niet bestemd voor bericht, maar echt om de vind-ik-leuk teller van de pagina zelf te verhogen. Iedere bedrijfspagina heeft een vind-ik-leuk teller.

Enig resultaat


 

Meer dan alleen een hogere teller

Onze Belgische likes zijn gerichte likes. Dit betekent dat je zelf de doelgroep kunt opgeven en dat wij dus 100% relevante likes aanleveren. Alle likes zijn afkomstig van echte Belgen met een actieve Belgische Facebook pagina. Ze liken jouw pagina omdat ze deze namelijk interessant vinden!

Snelheid en aantallen

Het aantal likes dat je besteld krijg je gegarandeerd geleverd. Bovendien weet je vooraf precies hoeveel de likes je gaan kosten. De levertijd hangt sterk af van je doelgroep. In sommige gevallen duurt het slechts 7 dagen om 500 likes te realiseren, en in andere gevallen wel 30 dagen. Een ding staat vast en dat is dat je er echte pagina vind ik leuks bijkrijgt en je doelgroep bereikt!

Waarom zijn Belgische likes duurder

Belgische Facebook likes kosten meer dan de Nederlandse likes of Internationale likes. Dit komt omdat België een stuk kleiner is dan Nederland en er minder mensen actief zijn op Facebook. Het kost meer tijd en moeite om de juiste mensen te vinden en ze de pagina leuk te vinden.

Vind-ik-leuk teller verhogen

Het is heel zinvol om de vind-ik-leuk teller te verhogen. Dit zorgt namelijk voor een betrouwbare uitstraling. Hierdoor kopen potentiële klanten sneller. Zou een consument twijfelen tussen uw pagina of die van de concurrent, dan kan een hogere vind-ik-leuk teller doorslaggevend zijn.