facebook bericht maken

Facebook berichten maken, hoe doe je dat?

Iedereen heeft tegenwoordig een Facebook account. Eerst werd Facebook vooral gebruikt door jongeren maar de registraties van ouderen op Facebook neemt flink toe. De jongeren leren vaak hun grootouders hoe ze Facebook moeten gebruiken.

In dit artikelen gaan wij uitleggen hoe je een Facebook bericht moet maken.

 

2 verschillende soorten berichten (status en foto)

Er zijn 2 verschillende facebook berichten die je kan maken en plaatsen op je facebookprofiel.
Een status of een foto. Een status is een stukje tekst dat je graag wilt delen met anderen, en een foto is een afbeelding die je kan uploaden, deze worden vervolgens geplaatst op je tijdlijn en in het nieuwsoverzicht. Dit betekend dat al je Facebook vrienden je berichten kunnen zien en eventueel liken, delen of een reactie achterlaten.

privacy facebook bericht

 

 

Kan iedereen mijn bericht zien?

Dit hoeft niet het geval te zijn. Je kan namelijk instellen wie jouw bericht allemaal mag zien.

Je facebook berichten kan je openbaar maken of half openbaar.

Boven je status of foto zie je de datum en tijd staan. Naast de tijd staat een icoontje, daar klik je op. Daarna krijg je de opties te zien, hier kan je de privacy instellen.

 

 

Hoe plaats ik een bericht op facebook?

Facebook berichten maken is vrij makkelijk. Om te beginnen ga je naar je profielpagina of het nieuwsoverzicht. Beide opties zijn mogelijk. Wanneer je daar bent zie je onderstaande afbeelding.

facebook bericht maken

 

 

 

 

 

Bij “wat ben je aan het doen?” heb je de mogelijkheid om iets te schrijven. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw product in je salon hebt, dan kan je de klanten of vrienden of familieleden op de hoogte brengen.

Een foto of filmpje uploaden doe je door op “foto/video” te klikken. Daarna krijg je de mogelijkheid om een afbeelding uit je galerij te selecteren en deze vervolgens up te loaden naar Facebook.

 

 

Waar moet ik op letten?

Facebook berichten maken doe je met de juiste inhoud. Zeker wanneer je een bedrijfspagina hebt is het noodzakelijk om goede content te plaatsen. Goede content kan zorgen voor meer pagina likes en potentiële klanten. Dit kan dan weer je omzet verhogen.
Zodra je een bericht plaats zonder waarde, dan gaan mensen je ontvrienden of de pagina un-liken.

Wist je dat:

je online Nederlandse pagina likes kan kopen? Ook internationale likes voor een bericht zijn mogelijk. Neem zeker eens een kijkje op Likes-kopen.nl om alle mogelijkheden te bekijken.

We hopen je hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en dat het nu duidelijk is hoe je facebook berichten moet maken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven