Facebook berichten liken en delen

18,95

Heb je een bericht op Facebook die je snel wilt laten liken en delen, dan moet je deze service bestellen! Wij delen je bericht 25x en liken hem 100x. Je ontvangt dus 100 likes en 25 shares.

Heeft je post een goede boost nodig, of een extra zetje, dan kun je bij ons de service kopen die dat voor je regelt. De prijs is inclusief btw en de factuur wordt automatisch toegestuurd. Betalen kan via IDeal, Paypal, en 6 andere betaalproviders!

Dit product is niet meer op voorraad. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.
Gegarandeerd veilig afrekenen
  • Laat een bericht eenvoudig en snel liken en delen
  • Het liken en delen gebeurt door Internationale mensen (geen Nederlanders)
  • Levertijd +/- 24 uur
  • Werkt alleen voor fanpages/communities/zakelijke profielen
  • Werkt niet voor prive profielen
  • 100 likes
  • 25 shares

Bekijk hier onze andere producten:

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
p
p.waalwijk

Als ik andere mensen hun negatieve verhalen hoor, geloof ik dat ik wél een hele goede aanbieder gevonden! Deze is betrouwbaar, levert gewoon de producten zoals beloofd en heb ik een vraag of loop ik ergens tegenaan kan ik ook nog eens “normaal” bellen en mn vraag stellen! Ik ben overtuigd!

Scroll naar boven