Køb af FB likes

Vi hjælper dig med at forbedre dit online omdømme og vokse på de sociale medier. Hos os kan du købe forskellige Facebook like-pakker for at gøre din side endnu mere overbevisende. Her er nogle af vores pakker.

Facebook likes (side)

(fra 20 til 50.000 enheder)

Facebook-indlæg likes

(fra 50 til 10.000 stk.)

Køb af Facebook-likes og -andele

Se alle FB-produkter

(mange flere)

HOE WERKT FACEBOOK LIKES KOPEN

STAP 1: KIES JE PAKKET EN PLAATS EEN BESTELLING

Maak een keuze uit onze pakketten, en plaats je bestelling. Als je fans koopt voor je Facebook pagina, voer dan ook je link in (bv, https://facebook.com/mijnfanpagina).

STAP 2: BETAAL VEILIG MET 1 VAN ONZE 8 BETAALMIDDELEN

Heb je geen PayPal-account? Niet erg! PayPal accepteert ook de meest gangbare kredietkaarten. Als je betaling is geslaagd gaan we meteen aan de slag. Dit geldt ook voor andere betaalmiddelen.

STAP 3: WACHT GEDULDIG AF

Onze bestellingen worden binnen de 48u afgerond. Wacht dus geduldig af tot de likes, volgers of views binnenstromen!

STAP 4: TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Proficiat! Je eerste bestelling bij likes-kopen.nl is afgerond.

 

Waarom Facebook likes kopen?

Als antwoord op jouw vraag, waarom facebook likes kopen kunnen wij je dit vertellen. Jouw bedrijf/pagina wordt niet als professioneel gezien wanneer je maar weinig “likes” hebt op Facebook. Bovendien “liken” mensen een pagina niet snel als deze nog maar weinig “Vind ik leuks” heeft.

Likes-kopen.nl is de snelste en goedkoopste oplossing voor dit probleem. Daarnaast hebben Facebook likes ook een positieve invloed op je Google ranking. Alleen maar voordelen dus.

 

Verschil tussen de pakketten

Wij hebben in principe 4 smaakjes waaruit je kunt kiezen. Dit zijn Internationale (buitenlandse) Facebook likes, Nederlandse FB likes (zonder doelgroep), Nederlandse FB likes mét doelgroep bepaling, en Belgische likes mét doelgroep bepaling.

Je kunt dus in feite kiezen voor met of zonder doelgroep. Wil je op een goedkope manier je teller hoger krijgen, dan raden wij de internationale likes aan. Wil je klanten aanwinnen via Facebook, dan zijn de doelgroepen waarschijnlijk het meest interessant voor je.

Wil je werken met een doelgroep dan zijn de kosten een stuk hoger omdat we een maatwerk campagne voor je op gaan zetten. Het minimum aantal is 500 stuks.

Klik op een van de pakketten om door te gaan naar de categorie waar je nog veel meer kunt lezen over het betreffende product.

Scroll to Top