Alle aanbiedingen op een rijtje

Op deze pagina tref je alle aanbiedingen die wij momenteel hebben. Soms is een product blijvend in prijs verlaagd, en dan valt deze niet onder de aanbieding. Wil je up to date blijven van alle aanbiedingen, dan kun je ons volgen op Facebook. Wie onze berichten liked, maakt bovendien kans op leuke kortingscodes!

 

Aanbiedingen Instagram

Instagram

Aanbiedingen Facebook

Facebook

Aanbiedingen Youtube

Youtube

Inclusief BTW en factuur

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Bedrijven kunnen BTW terugvorderen omdat bij iedere bestelling een factuur zit. De factuur wordt automatisch verstuurd na aankoop.

Ben je een particuliere klant, dan hoef je helemaal niets in te vullen behalve je email. Zo kunnen we je een update sturen wanneer we starten met je bestelling, en wanneer hij klaar is.

 

Hoe bestellen en kopen

Klik op het product waarin je interesse hebt. De productinformatie verschijnt in een nieuw venster, en daar kun je het product aan het winkelwagentje toevoegen. Veel producten hebben naast de ‘voeg toe’ knop, een tekstvakje staan waar je kunt opgeven voor welke profiel je het product wilt bestellen. Nadat je het product hebt toegevoegd, kom je automatisch bij het afrekenscherm terecht. Hier kun je de bestelling controleren en doorgaan met afrekenen.

Bij de checkout (afrekengedeelte) voer je de gegevens in die je op de factuur wilt hebben. Alleen het email adres is verplicht. Vervolgens kies je een betaalmethode en reken je af. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging per email. Zodra wij starten ontvang je nog een bevestiging met screenshot. Ontvang je deze niet, dan raden we je aan om in je spambox of bij de ongewenste mail te kijken.

back to top
0